اما ظاهرا این قصه، در دولت یازدهم، سمت و سوی دیگری پیدا کرده است.
از این رو بخش تندرو منتقدان دولت تدبیر و امید؛ نقاط قوت دولت را نشانه گرفته تا به زعم خویش بتوانند چهره موفقیت های دولت را مخدوش نمایند.
همگان می دانند و آمارها و اسناد نشان می دهند که وضعیت کشور از نظر اقتصادی؛ اجتماعی؛ سیاسی بالاخص سیاست خارجی در دوران حاکمیت هشت ساله اصولگرایان بر قوه مجریه چگونه بوده است و دولت یازدهم در چه وضعیت فلاکت باری مملکت را تحویل گرفت. لذا نیازی به بازگو نمودن دگر باره آن اوضاع آشفته در این مقال نیست.
این در حالی است که منتقدان امروز دولت آقای روحانی به دلیل عملکرد غیر قابل قبولشان بدهکار بوده و باید به مردم پاسخگو باشند؛ اما این روزها با ظاهر شدن در قامت طلبکار، نقاط مثبت دولت یازدهم را زیر سوال برده و کار را به جایی رسانیده اند که حتی به مناسبت های ملی و همگانی نظیر 22 بهمن که روز عزت و سرافرازی و اتحاد ملت است؛ از آن برای پیشبرد اهداف و مقاصد جناحی و حزبی خود استفاده می کنند.
دو نمونه مورد اشاره زیر می تواند شاهدی بر این ادعا باشد.
الف:اهانت به دکتر ظریف.
شناخت دکتر محمدجواد ظریف و بررسی عملکرد وی نیاز به جستجو و تفحص ندارد. کافی است عملکرد و اقدام های هشت ساله وزرای خارجه و تیم های مذاکره کننده در دولت آقای احمدی نژاد در بحث پرونده ای هسته ای کشورمان را با سه سال گذشته ای که دولت دکترحسن روحانی بر سرکار بوده و دکتر ظریف مسئول پیگیری آن بوده است؛ مقایسه ای گذرا صورت پذیرد.
آنگاه تفاوت ها نمایان می گردد. از باب اجمال عرض کنم که در زمان دولت و تیم مذاکره کننده قبلی؛ ظرف چهارماه پرونده هسته ای کشورمان از شورای حکام به شورای امنیت برده شد؛ شورای امنیت سازمان ملل متحد به ماشین صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی تبدیل گردید و درنهایت کشورمان در ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد قرار گرفت.
بدیهی و طبیعی است که ویران کردن و تخریب نمودن هنر خاص و زحمت فراوانی نمی خواهد اما آوار برداری و ساختن دوباره؛ نیازمند زمان؛ تلاش و کوشش فراوان و صرف هزینه های مادی و معنوی است.
در این خصوص تیم مذاکره کننده هسته ای در دولت تدبیر و امید و شخص دکتر ظریف با شهامت و شجاعت توام با عقلانیت وتدبیر ؛ توانستند پرونده هسته ای را از حیاط خلوت آمریکا، یعنی “شورای امنیت” به آژانس بین المللی انرژی اتمی باز گردانده؛ سازمان تحریم های ظالمانه را بپاشاند و قطعنامه های شورای امنیت را برای اولین بار در طول تاریخ این سازمان توسط خود اعضای شورای امنیت ملغی و بلااثر نماید و.........
با این وجود و علی رغم اینکه رهبر معظم و فرزانه انقلاب عباراتی همچون شجاع؛ امین؛ انقلابی ؛ متدین ودلسوز در وصف تیم مذاکره کننده و شخص آقای دکتر محمد جواد ظریف بیان فرموده اند ، اما منتقدان دولت از سر عناد و لجاجت این نقطه قوت فرا جناحی وملی را همچنان برمصالح جناحی و حزبی ترجیح داده و به آن می تازند.
ب: حقوق های نجومی.
این موضوع نیز در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان مستمسکی برای تضعیف دولت یازدهم مورد استفاده منتقدان قرار گرفت و بجای پرداختن به مبارزات قهرمانانه ملت مسلمان ایران در سرنگونی نظام ستم شاهی و واکاوی این امر میمون و مبارک، به بهانه حقوق های نجومی اقدام های دولت به زیر سئوال برده شد.
همگان نیک می دانند که اساس شکل گیری حقوق های نجومی در دوران دولت های اول و دوم مهرورزان و پاکدستان و زمانی که اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اختیار همفکرانِ منتقدان امروز آقای روحانی قرار داشت، اتفاق افتاد. یعنی اساس شکل گیری حقوق های نجومی از سال 1388 شروع گردید و این دمل چرکین برآمده از دولت های نهم و دهم توسط دولت ' راستگویان' تدبیر وامید شناسایی و جراحی گردید واز بدنه قوه مجریه دور انداخته شد.
اما با این اوصاف و به ظاهر از منظر منتقدان؛ گناه شخص آقای دکتر روحانی و دولت یازدهم آن است که این معضل را با شفافیت کامل و در انظار رسانه ای و ارایه گزارش به مردم و بازگرداندن تمامی 23 میلیارد و 300 میلیون تومان به خزانه کشور؛ به فرصتی تاریخی بدل کرد.
اما همین منتقدان محترم که هر روز برای ناکارآمد نشان دادن دولت از کاه کوه می سازند، به روی مبارک خود نیاورده و نمی آوردند تا در مورد سه هزار؛ پنج هزار؛ 10 هزار و......میلیارد تومان اختلاس های صورت گرفته در دولت قبل از آقای روحانی سخنی گفته و یا مطلبی بنویسند.
یا در باره دکل ها و نفت کش های گم شده و املاک نجومی شهرداری تهران موضع گیری نمایند. علی الظاهر از دیدگاه بخشی از مخالفان دولت یازدهم؛ اختلاس ها و بذل و بخشش ها در دو دولت گذشته خالی از اشکال بوده و به دلیل اتصال آنها به عالم غیب ایراد و انتقادی بر آنها وارد نیست. ولی اگر سر ریز همان بذل و بخشش ها و اختلاس ها به دولت روحانی سرایت کند جای بسی اشکال است.
البته ای بسا در دستگاه عریض و طویل قوه مجریه مانند سایر قوای کشور؛ ایراد و اشکالاتی وجود داشته باشد، اما دولت تدبیر وامید افتخار دارد تا اعلام نماید نه تنها فسادهای افشا شده از دولت قبل را پاکسازی نماید بلکه از میزان فسادهای به ارث رسیده بشدت بکاهد.
برهمین اساس به نظر می رسد در منطق تبلیغات جناح منتقد دولت، جایگاه بدهکار و طلبکار عوض شده و با سرلوحه قراردادن اینکه هدف وسیله را توجیه می کند، به جای پاسخگو بودن به مردم در برابر اقدام هایی که طی 8 سال باعث وارد شدن خسارات گاها جبران ناپذیر و تحمیل هزینه های غیرضروری به کشور گردید، با بزرگنمایی نواقص وهدف قرار دادن نقاط قوت دولت تدبیر و امید و زیرسوال بردن همه خدمات حدوداً چهار ساله این دولت، در جهت انحراف افکار عمومی در خصوص اشتباهات همفکران خویش برآمده اند؛ غافل از آنکه مردم ما امروز هوشیارانه شرایط را رصد و براساس آن قضاوت منصفانه می کنند.
................................................................................................................................
*مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کرمانشاه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.