دکتر امید بحیرایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این طرح از 200 مراقب سلامت در شهرستان کرمانشاه استفاده شده است.
بحیرایی ادامه داد: اکثر مراقبان سلامت دارای مدرک کارشناسی هستند که هر کدام دارای معرفی نامه با مهر و امضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشند که در آینده درصدد متحدالشکل کردن لباس های فرم آنان هستیم.
به گفته بحیرایی، در سال گذشته نزدیک به 200 هزار کرمانشاهی در این طرح سرشماری شده اند و پیش بینی می شود که سرشماری امسال تا دهم بهمن ماه ادامه یابد که به دلیل شرایط جوی محدودیت زمانی در این زمینه وجود ندارد.
وی ادامه داد: مراقبان سلامت با مراجعه حضوری به در منازل با ارایه فرم، اطلاعات هویتی افراد را دریافت می کنند و این بدان معناست که برای هر فرد با توجه به شرایط سنی یک پرونده بهداشتی تشکیل می شود.
بحیرایی ادامه داد: این پرونده در سامانه سیب ضبط می شود تا مراجعات بعدی و خدمات بهداشتی براساس اطلاعات درج شده در پرونده انجام شود.
وی به ذکر مثالی پرداخت و گفت: اگر اطلاعات به کودک تعلق داشته باشد زمان واکسیناسیون در بسته بهداشتی درج می شود و اگر به نوجوان مربوط باشد برنامه های ویژه در زمینه تغذیه و اختلالات تغذیه ای در پرونده آورده می شود.
این پزشک یادآور شد، مراقبت های ویژه از مادران باردار و نکات و بیماری هایی که سالمند را تهدید می کند از دیگر مواردی است که در پرونده بهداشتی افراد آورده می شود.
به گفته این مسوول، تشکیل پرونده الکترونیک سلامت از زیرشاخه های طرح تحول نظام سلامت در دولت یازدهم است.
7460/8066 خبرنگار: زهره کریم زاده ** انتشار دهنده:علی مولوی

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.