فریدون یاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: کنترل بیشتر و نظارت برمصرف درست فرآورده‌های نفتی، منطقی کردن مصرف سوخت ادوات کشاورزی گازوییل سوز (تراکتور) و سایر ادوات کشاورزی در سطح این منطقه از اهداف دیگر این طرح است.

به گفته وی، در این طرح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله سازمان تعاون روستایی و جهادکشاورزی در بازدید فیزیکی و ثبت مشخصات فنی ادوات کشاورزی در فرم مخصوص نسبت به نصب برچسب راستی آزمایی اقدام می‌کند.

وی افزود: براساس نتایج راستی آزمایی سطح زمین زیرکشت، سوخت مورد نیاز کشاورزان دارای ادوات کشاورزی تعیین و به فروشندگی‌هایی روستایی ارسال و در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه با قدردانی از همکاری صاحبان ادوات کشاورزی و ادارات مرتبط در اجرای این طرح، تشریح کرد: با ایجاد وحدت رویه یکسان و جلوگیری از سلیقه های مختلف؛ برنامه‌ریزی برای توزیع فرآورده نفت گاز از طریق فروشندگی‌های عرضه روستایی هر بخش، ضمن صیانت از این سرمایه ملی، از تضییع حقوق صاحبان ادوات کشاورزی و قاچاق فرآورده‌های نفتی جلوگیری می‌شود.

بیش از یک هزار و ۷۴۸ دستگاه تراکتور، ۷۹ دستگاه کمباین و ۲ هزار و ۲۲۷ دستگاه ادوات کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

در این استان ۲ میلیون نفری حدود ۱۲۵ هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.

۳۰۳۳/۸۰۶۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.