به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ حسن عسگری روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته 6 گام شناسایی، بسترسازی، تبلیغات و آگاه‌ سازی، اقدام قاطع، درمان و صیانت در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی تعریف و به اجرا گذاشته شد که امسال هم این رویه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه آگاه سازی و پیشگیری اولویت سپاه در اجرای این طرح است اما در حوزه درمان هم ورود پیدا کرده ایم، افزود: سال گذشته 615 نفر از معتادان و 145 نفر از خُرده فروش ها در این محلات شناسایی شدند.
سرهنگ عسگری تاکید کرد: 310 نفر از کسانی که به اعتیاد آلوده شده بودند پس از شناسایی به کمپ های ترک اعتیاد معرفی و 245 نفر از آنها پس از طی مراحل درمانی ترخیص شدند.
فرمانده سپاه شهرستان سنندج گفت: مشکل جدی کسانی که از کمپ ها ترخیص می شوند دشواری یافتن شغل است که امیدواریم مسئولان در این حوزه بیشتر فعال شوند.
وی اضافه کرد: برخی از همکاران در سپاه در این بخش وارد عمل شده و با حمایت این افراد و ضمانت آنها توانستند 31 نفر را در بخش های مختلف مشغول به کار کنند.
سرهنگ عسگری یادآور شد: در راستای این طرح، 10 عنوان برنامه در محلات پیگیری و اجرا شده که شامل طرح هایی همچون حمایت از فعالیت های فرهنگی در مساجد، توزیع بسته های فرهنگی، برگزاری کلاس های آموزش قرآن و احکام، برگزاری مسابقات فرهنگی، برگزاری همایش روشنگری برای والدین، تاسیس کتابخانه و اجرای همایش پیاده روی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای 88 طرح محرومیت زدایی در شهرستان سنندج اشاره کرد و گفت: این طرح ها از سال 92 تاکنون با اعتبار 14 میلیارد و 345 میلیون ریال از سوی سپاه اجرا شده اند.
فرمانده سپاه شهرستان سنندج اضافه کرد: تاکیدها بر مشارکت خود مردم در این پروژه ها است که موجب می شود سپاه در طرح هایی که نیاز اصلی و اولویت دار مردم است، حضور پیدا کند.
سرهنگ عسگری اظهار داشت: مشارکت مردم تنها به بُعد مادی و اختصاص پول محدود نشده و آنها می توانند به شیوه حضور فیزیکی و کمک در اجرا، در این طرح ها مشارکت داشته باشند.
وی یادآور شد: طرح های کمک به احداث پل روستایی، آبرسانی به مناطق روستایی، کمک به احداث مدرسه، احداث خانه محرومان، مرمت مدرسه، کمک به مرمت خانه محرومان، کمک به مرمت مسجد، احداث مسجد و کمک به احداث خانه عالم از جمله طرح های محرومیت زدایی است.
سرهنگ عسکری در رابطه با طرح های اقتصاد مقاومتی اجرا شده در این شهرستان افزود: 50 میلیارد ریال تسهیلات به 322 طرح اقتصاد مقاومتی از جمله اصلاح باغ، پرورش بلدرچین، پرورش ماهی، مرغ بومی، صنایع دستی و قالیبافی از سال 92 تاکنون پرداخت شده است.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.