به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از بانه، فرماندار شهرستان بانه در کارگروه مبارزه با مشروبات الکلی و کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان و شهرستان بانه گفت: «نوع کالاهای وارد شده از معابر مرزی تنها از طریق ستاد استانی تعیین و به فرمانداری و مرزبانی شهرستان های مرزی ابلاغ می شود و مسؤلان شهرستانی دخالتی در تعیین نوع کالاهای قابل ورود از طریق معابر موقت مرزی ندارند».
فلاحی با اشاره به تلاش های انجام شده برای برخورداری شمار بیشتری از روستاییان این شهرستان از مزایای مرزی، افزود: «در طرح جدید ساماندهی مبادلات مرزی، با افزایش پوشش مرزی از 15 به 20 کیلومتر، تعداد خانوارهای برخوردار از کارت مرزنشینی تا 8 هزار خانوار افزایش پیدا می کند و بر اساس این طرح، ساکنان اکثر روستاهای این شهرستان پوشش داده خواهد شد».
مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کردستان هم در این نشست با اشاره به افزایش یک درصدی کشف مشروبات الکلی در هفت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال 95 گفت: «امسال به همت همکاران انتظامی و امنیتی استان کردستان، بالغ بر 86 محموله مشروبات الکلی از قاچاقچیان کشف و 9 باند بزرگ قاچاق مشروبات الکلی به کشور متلاشی شده است».
رضا میرزایی استان کردستان را قطب اقتصادی شمالغرب و غرب کشور توصیف کرد و گفت: «هدف دولت از گشایش معابر موقت مرزی، کمک به معیشت روستاییان مرزنشین بوده و هست».
وی هدف اصلی دشمنان از ارسال محموله های بزرگ مشروبات الکلی به کشور ما و استان کردستان را در وهله اول انتفاع و سود مالی سرشمار ناشی از آن، و ابتذال و به پوچی کشاندن جوانان از سوی دیگر ذکر کرد و گفت: «اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق 70 درصد پیشگیرانه و 30 درصد اقدامات برخوردی است».

میرزایی با اشاره به ضوابط ورود و گردش کالاهای وارد شده از معابر موقت مرزی، افزود: «با برگه صادر شده ازسوی نمایندگان فرمانداری در معابر موقت مرزی، در صورت در خواست وارد کننده، گردش کالاهای وارده از طریق این معابر در سراسر استان آزاد می باشد».

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 775070
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.