دکتر انور اسماعیلی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: راه‌اندازی سامانه نسخ الکترونیکی منجر به حذف دفترچه‌ کاغذی شده و بیمار با مراجعه به مراکز درمانی و ارائه کد ملی و یا یکی از مشخصات هویتی خود از خدمات درمانی لازم برخوردار می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در تمام شهرهای استان کردستان در مراکز درمانی طرف قرارداد فعال است و در سال جاری ۴۰۰ هزار نسخه در مراکز و مطب‌های طرف‌قرداد استان به صورت الکترونیکی برای بیماران صادر شده است.

اسماعیلی افزود: همچنین ۱۵ بیمارستان دولتی در این استان به سامانه تبادل اسناد بستری الکترونیک مجهز شده‌اند و حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ پرونده بستری در این بیمارستان‌ها به صورت الکترونیک مبادله شده است.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان با بیان اینکه هیچ پرونده دستی بین بیمه سلامت و مراکز طرف قرارداد صادر نخواهد شد، گفت: در راستای صیانت از حقوق بیمه شدگان و نظارت بر ارائه خدمات در مراکز درمانی طرف قرارداد شهری و روستایی، ۷۵۴ مورد بازرسی از مراکز توسط کارشناسان انجام شده است.

وی به ادامه روند اجرا طرح رفع همپوشانی بیمه‌ای در استان اشاره کرد و یادآور شد: در سال جاری سه‌ هزار و ۵۸۶ مورد همپوشانی بیمه‌ای در استان رفع شده و در مجموع آمار این طرح به ۱۱۰ هزار مورد رسیده است.

در استان کردستان بیش از یک میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که بیشترین تعداد شامل بیش از ۶۰۰ هزار نفر در روستاها ساکن هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.