حامد جولایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: خانه‌های ورزش در روستاها با هدف ایجاد شور، نشاط، هیجان و روحیه ورزشی و سرگرمی برای روستاییان بویژه جوانان  احداث شده و تا پایان امسال نیز تعدادی دیگر از این خانه‌های در دست احداث، تجهیز و تحویل داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ خانه ورزش هر کدام با مساحت ۴۰ تا ۵۰ متری تاکنون در استان به بهره برداری رسیده است، افزود: تا پایان سال ۹۹، تعداد ۱۰۰ خانه ورزش روستایی دیگر نیز در کردستان به بهره برداری می رسد.

جولایی اضافه کرد: امکانات و رشته‌هایی که در این خانه‌های ورزش وجود دارد شامل فوتبال دستی، تنیس روی میز، تاتمی، دارت، شطرنج، طناب بازی و ابزار دیگر ورزش هاست که جوانان روستایی می‌توانند از این امکانات ورزشی برای پرکردن اوقات فراغت خود استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه ورزش روستایی بر اساس جمعیت، هماهنگی با فرمانداری و اداره ورزش و جوانان هر شهرستان احداث می‌شود، یادآور شد: اولویت بندی احداث خانه ورزش با روستاهای محروم است و این روستاها بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: اعتباری حدود پنج میلیارد ریال برای احداث خانه ورزش روستایی برای تمام شهرستان‌های استان پیش بینی کرده ایم و در صورت تخصیص،  عملیات ساخت آنها را آغاز می‌کنیم هر چند در حال حاضر عملیات ساخت تعداد زیادی از آنها در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت ورزش روستایی برای توسعه و بنیان ورزش قهرمانی کردستان تاکید کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته می خواهیم زمین‌های چمن مصنوعی را نیز در روستاهای استان با متراژ یک هزار مترمربع احداث کنیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان سقز نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ۱۳ خانه ورزش در روستاهای دره قبله، جنیان، قشلاق پل، سرخ موسی، ملقرنی، حاحی ممدان، سرا، قلندر و لگزی این شهرستان احداث شده که برای تجهیز هر کدام از این خانه‌ها ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.

فرزاد خاکی با بیان اینکه خانه های ورزش را در روستاهای شهرستان توسعه و گسترش می دهیم، افزود: تا پایان امسال ۱۰ خانه ورزش نیز آماده بهره برداری می‌شود تا تعداد این خانه  به ۲۳ مورد برسد.

۷۳۴۵/۹۱۰۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.