به گزارش خبرنگار ایرنا، سودابه یحیی زاده روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت روز استاندارد اظهار داشت: سازمان ملی استاندارد ایران عمری 93 ساله دارد که بیش از 50 سال هم از عضویت آن در جامعه جهانی می گذرد.
وی اضافه کرد: در میان تعداد کشورهای عضو ایزو، ایران رتبه بیست و دوم مدیریت فنی در این سازمان بین المللی را در اختیار دارد.
یحیی زاده با اعلام اینکه 32 هزار و 500 استاندارد ملی در ایران تدوین شده است، افزود: استاندارد مدرک علمی مورد توافق است و باید با نگاه علمی این اهداف را دنبال کنیم.
وی بر مشارکت در تدوین استانداردها تاکید کرد و یادآور شد: قانون جدید تقویت و توسعه نظام استاندارد سازی نوید بخش ارتقای جایگاه سازمان ملی استاندارد است.
معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران تاکید کرد: در عرصه استاندارد تعیین، تدوین و رعایت از مسایل ضروری به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه در سازمان بین المللی استاندارد سازی بیش از 22 هزار استاندارد تدوین شده است، افزود: این اقدام انجام شده حاصل تلاش 163 کشور عضو ایزو است.
یحیی زاده با اشاره به اینکه استانداردهای بین المللی چهارمین انقلاب صنعتی شعار روز جهانی استاندارد امسال است، گفت: همه باید در راستای شعار مطرح شده گام برداریم.
وی اظهار داشت: کشورهای توسعه یافته آسیب های محیطی خود را شناسایی و برای آن استاندارد تدوین کرده اند.
مدیرکل استاندارد کردستان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه امسال نود و سومین سال تاسیس استاندارد ایران جشن گرفته می شود، گفت: باید در استاندارد جهان در دوران جدید انقلاب صنعتی تاثیرگذار باشیم.
منصور لهونیان اضافه کرد: در حال حاضر 314 واحد فعال تحت پوشش استاندارد در این استان وجود دارد که کالای استاندارد تولید می کنند.
وی یادآور شد: در 6 ماهه نخست امسال، 23 پروانه استاندارد در استان صادر شد، 49 پروانه تعیلق و 13 پروانه هم ابطال گردید.
مدیر کل استاندارد کردستان با اشاره به اینکه طرح طاها در جهت دفاع از حقوق شهروندی اجرا می شود، افزود: حدود چهار هزار واحد صنفی در راستای اجرای این طرح مورد بازرسی قرار گرفتند.
وی تاکید کرد: در نتیجه بازرسی های انجام شده، 761 مورد اخطار به واحدها داده شد و 80 نمونه برداری از سطح عرضه گرفته شد.
لهونیان گفت: بخشی از کار ما کنترل و پایش مصنوعات طلا است و در این رابطه 51 گشت مشترک از 296 واحد عرضه طلا در این استان بازرسی کردند که در این بازرسی ها 163 گرم طلا قیچی شد که این میزان در سال گذشته حدود یک کیلوگرم بود.
وی اظهار داشت: در نیمه نخست امسال 31 جایگاه سی ان جی در استان موفق به دریافت تاییدیه موارد بحرانی شدند.
به گزارش ایرنا، در این مراسم شرکت های فرآوری صنایع پتروشیمی غرب و صنایع پلاستیک جهاد زمزم کردستان به عنوان واحدهای تولیدی نمونه استان با اهدای تندیس مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین شرکت های نیک پلیمر، آریان غرب، لبنیات آرام سقز، نهرین لوله، آرد سهند، سپیده زریبار مریوان و سیم و کابل اخگر به عنوان واحدهای برگزیده در امر استاندارد سازی در استان کردستان معرفی شدند.
شرمین ابراهیمی از شرکت فرآوری صنایع پتروشیمی غرب، توفیق احمدی از شرکا صنایع پلاستیک جهاد زمزم، آیدا موسوی از شرکت تعاونی 1368 تولید فرآورده های لبنی، منصور روخنده از شرکت لبنیات سپیده زریبار مریوان و اسرین مرادیان از شرکت نیک پلیمر کردستان نیز به عنوان مدیران کنترل کیفیت نمونه استان مورد تجلیل قرار گرفتند.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.