قاسم احمدی لاشکی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در شهرکرد تاکید کرد: در پایان نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مصوبه ای برای سنجش و پذیرش دانشجو به تصویب رسید که طبق آن در مدت پنج سال، 85 درصد از ظرفیت دانشگاه ها طبق سوابق تحصیلی و بقیه با برگزاری آزمون کنکور باشد.
وی تصریح کرد: به همین منظور سه نوع آزمون عمومی، اختصاصی و سوابق تحصیلی در این مصوبه پیش بینی شد، ضمن آنکه متقاضیان رشته های خاص با اهمیت بیشتر در این آزمون ها شرکت کنند.
نماینده مردم شهرستان های نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: البته آموزش و پرورش هنوز نتوانسته شرایط لازم را در این زمینه مهیا کند و در این بخش عقب است.
وی گفت: تا زمانی که نتوانیم آزمون دوره متوسطه را به صورت استاندارد و کامل در آموزش و پرورش برنامه ریزی کنیم با مشکل در حذف کنکور مواجه خواهیم بود.
احمدی لاشکی تاکید کرد: به همین منظور نشست هایی با شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شده که بتوان برای اجرای سند تحول بنیادین مشکل حذف کنکور را تا حدودی رفع کنیم.
وی افزود: به دنبال این هستیم تا در این بخش به رویه کاملی برسیم اما هنوز نتوانسته ایم آزمون استاندارد را آماده کنیم.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته بسیاری نظر می دهند که سال آینده، بدون کنکور برگزار می شود، اما این نظر عملی نیست.
وی یادآور شد: براساس پیش بینی ها و شرایط موجود حذف کنکور تا سه چهار سال آینده به طول می انجامد.
احمدی لاشکی اظهار داشت: هنوز برای سلامت قرنطینه ها و پراکندگی آموزش و پرورش و همچنین تنوع سؤالات نیاز به زمان داریم.
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به مدت 2 روز در شهرکرد حضور دارند.
7362/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.