سیدرضا هاشمی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا درباره نحوه نرخ گذاری میوه افزود: عرضه میوه در شهرها توسط ادارات تابعه شهرداری ها انجام می شود، اما ادارات مرجع نرخ گذاری میوه نیستند.
وی ادامه داد: این سازمان، نرخ میوه را براساس اعلام سایت اتحادیه مرکزی در اختیار اتحادیه میوه و تره بار قرار می دهد و با حدود 2 تا 5 درصد افزایش قیمت نسبت به استان همجوار(اصفهان) به دلیل هزینه حمل و نقل، در بازار عرضه می کند.
هاشمی تصریح کرد: افزایش قیمت میوه در تابستان به دلیل افزایش نرخ ارز، نهاده های وارداتی تولید و هزینه های حمل و نقل محتمل است، اما این افزایش غیر منطقی نخواهد بود.
وی با بیان اینکه میوه های متنوع و صیفی جات به وفور در استان در حال توزیع است، افزود: امسال به دلیل بارش های مساعد فصل بهار، تاکنون شاهد کمبود عرضه میوه در استان نبوده ایم و این محصولات با کیفیتی مطلوب تر از سال های گذشته و قیمتی مناسب تر در حال عرضه است.
به گزارش ایرنا، درحالی که رئیس اتحادیه میوه و تره بار شهرکرد در روزهای اخیر از گرانی قیمت هندوانه در بازار خبرداده و قیمت پایین فروش این محصول در سال گذشته و به صرفه نبودن کشت آن را عامل این گرانی عنوان کرده بود، اما اظهارات ایم مقام مسئول از کاهش قیمت هندوانه به دلیل بارش های بهاری در استان های تولید کننده در ماه های گذشته حکایت دارد.
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری شهرکرد، پیش رس، نوبرانه، سردرختی و وارداتی و صادراتی بودن میوه و وضعیت عرضه و تقاضا را ازعوامل تاثیرگذار در قیمت گذاری میوه عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، از 170 نوع میوه و صیفی جات عرضه شده در چهارمحال و بختیاری تنها حدود 10 محصول در استان تولید و مابقی از استان های دیگر بخصوص اصفهان وارد می شود.
8125/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.