به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام روز چهارشنبه به مناسبت هفته سلامت در دیدار جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: افرادی وجود دارند که برای درمان باید به نقاط دیگر بروند ولی وضعیت مالی خوبی ندارند و با وجود اینکه دولت به میدان آمده است و بیمه ها نیز برنامه های حمایتی دارند اما متاسفانه به دلیل اینکه ارتباط بین بیمه و درمان یک ارتباط مطلوب نیست این افراد با مشکل روبرو هستند به همین دلیل باید یک ارتباط سازنده، کارگشا، آسان ، راحت و سریع بین بیمه ها و درمان وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: معنا ندارد که چند ماه و سال بگذرد و بیمه وجه درمان بیمارستان یا دستگاه اجرایی را نداده باشد و به تبع این وضعیت در ارتقای خدمات درمانی تاثیرگذار است و خود بیمه ها با نابسامانی ها روبرو می شوند و این در کلان امر ، به برنامه ریزی درست نیازمند است.
امام جمعه شهرکرد گفت: اگر ما در طی این 40 سال روی مساله سلامت بیشتر متمرکز شده بودیم و از امکانات، برنامه ریزی ها و تدابیر درست بیشتر و بهتر استفاده می شد خیلی جلوتر بودیم و بعضی از این پیچیدگی های امروز را نداشتیم اما به هر دلیل اینگونه نشده است.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: در این 40 سال خیلی کار شده است و گام های بلندی برداشته شده است اما نسبت به آنچه که باید وجود داشته باشد هنوز ضعف هایی است و بنده معتقدم این رتبه بندی و اینکه هر ایرانی یک پرونده کامل الکترونیک سلامت داشته باشد ، یک سری زیرساخت های قابل توجه می خواهد و فقط به امر متولیان بهداشت و درمان منوط نیست.
به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرکرد ،حجت الاسلام و المسلمین نکونام اضافه کرد: در این راستا فضای الکترونیکی کشور به فناوری های قابل توجه و زیر ساخت های مهم الکترونیکی احتیاج دارد که این را باید دستگاههای دیگر فراهم کنند و باید در هر خانه بهداشت و در دورترین نقاط این امکانات و زیرساخت ها وجود داشته باشد تا یک شبکه بسیار گسترده و مفید و خدمت رسان شکل بگیرد و این پرونده همه جا در اختیار همه متولیان باشد بنابراین باید همه دست به دست هم بدهند و فقط از یک دستگاه و وزارت بهداشت و درمان توقع نداشته باشیم.
امام جمعه شهرکرد افزود: در حوزه بهداشت و درمان با اینکه حرکت های خوبی صورت گرفته است اما عقب ماندگی هایی نیز وجود دارد و در مسائل فرهنگی نیز کارهای بسیاری می توانیم انجام دهیم که کمتر انجام شده است و هرچند در مساله سلامت و بار کاهش مالی مردم تا حدود قابل توجهی قدم هایی برداشته شده است اما هنوز بار مالی خیلی سنگین است.
امام جمعه شهرکرد ادمه داد: اگر دولت های ما تدابیرشان را به طور کامل متحد ، همراه با هم و یک کاسه در جهت خدمت رسانی و رفع مشکلات و نابسامانی ها متمرکز می کردند و سلیقه ای عمل نمی کردند مشکلاتمان خیلی کم بود.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که این ساماندهی و تدبیر درست بر همه دولت ها حاکم بشود و دولت بتواند مدیریت خوب داشته باشد در این صورت مسائل اقتصادی و پشتوانه های مردمی و دیگر پشتوانه هایی که لازم است بر اقتدار دولت می افزاید.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام تصریح کرد: ما در عرصه های سلامت و بیمه و خدمات به واقع مشکل داریم که باید مورد توجه قرار گیرند اما این ها به معنای این نیست که با وجود این مشکلات و پیچیدگی ها بگوییم نمی شود ، بنابراین مطالبه خیلی خوب است و باید مرتب این نارسایی ها را در مجامع مختلف گفت و نترسیم و ملاحظه نکنیم.
امام جمعه شهرکرد ادامه داد: گاهی ما گرفتار ملاحظه کاری هستیم و یا از پست خود می ترسیم یا از مقامات بالا و اینکه حقوق و پست خود را کم و زیاد می کنند و ملاحظه می کنیم و خیلی از ضعف ها را نمی گوییم و روی یک سری کارهای شده یا نشده تاکید می کنیم و گاهی حتی کارهای نشده را هم شده قلمداد کرده و خیلی از امور را گل و بلبل نشان می دهیم لذا باید بدانیم این خدمت نیست و باید ضعف ها و نارسایی ها را گفت و مطالبه جدی داشت تا بفهمند که مشکلات پیچیده است و باید خیلی کارها صورت بگیرد.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام عنوان کرد: بنابراین نباید خسته شد و باید مطالبه خیلی جدی باشد و ضعف ها را خیلی جدی گفت و همه دستگاه ها را به مشارکت طلبید.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: ما در مجموعه بهداشت و درمان یک نگاه خیلی بلند داریم هرچند نگاه بلند خوب است و انسان باید برای خودش یک جایگاه رفیع قائل باشد ولی گاهی بلند پروازی در نگاه ها باعث می شود که ضعف ها ، نارسایی ها و نازیبایی ها گم بشود لذا نگاه هایمان باید واقع گرا، درست و آنچه که هست باشد.
امام جمعه شهرکرد ادامه داد: منظور بنده از بلندپروازی انتقاد به معنای اینکه می خواهم جایگاه پزشکی را تنزل بدهم نیست زیرا جایگاه پزشکی جایگاه رفیع و شریفی است و کار کردن در عرصه سلامت و درمان جامعه عرصه شریفی است اما این عرصه شریف نباید به نوعی فخر و خودبرتر بینی خلاصه شود و حقایق ، وظایف و آن خضوع و نگاه درستی که لازمه یک مومن است باید داشته باشد و حقایق و واقعیات را ببنید و به رفع این نارسایی ها کمک بکند.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام اضافه کرد: مجموعه بهداشت و درمان باید خودشان را در متن جامعه و گرفتاری ها و مشکلات ببینند و واقعیات ملموس جامعه و توقعاتی که جامعه از آن ها دارند را مدنظر داشته باشند هرچند ما پزشک متعهد کم نداریم و انصافا پزشکان متعهد، مومن، وارسته، متواضع و فروتن بسیار هستند.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: مجموعه بهداشت و درمان با داشتن تعهد باید نگاه واقع بینانه و افتاده و متواضع داشته باشد تا با این واقعیات به درمان جامعه و بیماری ها کمک کنند.
نماینده ولی فقیه در استان،با تبریک و گرامیداشت ایام مبارک ماه شعبان و هفته سلامت، گفت: در ایام ماه شعبان و قبل از آن ماه رجب و بعد ماه ضیافت قرار گرفته ایم که سلامت روح بیشتر مورد توجه است.
امام جمعه شهرکرد ادامه داد: در این ایام باید سلامت ایمانی، اخلاقی، اعتقادی و فکری و در کنار این ها سلامت جسم و تلاشی که برای این مقوله بسیار ارزشمند صورت گرفته است و باید همچنان ادامه پیدا بکند و به طور کمی و کیفی شاهد ارتقای بحث سلامت باشیم مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، در این دیدار تعداد پزشکان عمومی استان را 480 نفر اعلام کرد و گفت: 115 نفر دکتری داروسازی، یک هزار و 530 پرستار، 313 نفر در خانه بهداشت های فعال، 62 نفر در مراکز جامع سلامت شهری و 52 نفر در مراکز جامع سلامت روستایی استان مشغول فعالیت هستند.
دکتر ارسلان خالدی فر با اشاره به اینکه تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد 241 نفر است و گفت : در این دانشگاه حدود دو هزار و 600 نفر دانشجو مشغول تحصیل در رشته های تخصصی داخلی، جراحی، زنان، بیهوشی و اطفال هستند.
وی اظهار کرد: با توجه به مکاتبات انجام شده به زودی این دانشگاه در رشته های دستیار تخصصی رادیولوژی ، تب اورژانس و قلب و اورولوژی نیز دانشجو پذیرش می کند.
وی ساخت بیمارستان 540 تختخوابی در استان جزء ضرورت ها و اولویت ها دانست و افزود: این بیمارستان به گونه ای احداث می شود که تا یک هزار تخت نیز قابل افزایش خواهد بود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای 9 شهرستان با جمعیتی افزون بر 900هزار نفر است.
از چهار تا یازدهم اردی بهشت ماه به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.
2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.