آیت حسنی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این پست ایست و بازرسی محصولات جنگلی، به صورت شبانه روزی با همکاری نیروی انتظامی و دادستانی شهرستان در محل گلوگاه گوشکی در یک کانکس فعال شده است.

وی، با اشاره به اینکه ۵۱ درصد جنگل های بلوط استان چهارمحال و بختیاری در این شهرستان قرار دارد، اظهارداشت: قاچاق چوب و زغال در این منطقه بسیار بالاست و این پست برای جلوگیری و برخورد با قاچاقچیان راه اندازی شده است.

به گفته وی، در این پست شبانه روزی ۵ نفر از ماموران یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت شبانه روزی مستقر و با حکم دادستانی مجوز بازرسی از خوردوها را دارند.

حسنی افزود: تا پایان مردادماه امسال بیش از ۲۶۹ پرونده تخلف در راستای مبارزه با قاچاق چوب و زغال در شهرستان لردگان تشکیل و ۲۱ تن چوب و یک و نیم تن زغال در این مدت از متخلفان کشف و ۶۳ سودجو که اقدام به قطع درختان جنگلی در شهرستان لردگان می کردند، دستگیر و ۳۷ دستگاه خودرو توقیف شده است.

وی از تخریب ۶۱ کوره زغال غیرمجاز در شهرستان لردگان در سالجاری خبر داد و از شهروندان خواست هر گونه تجاوز به عرصه های ملی و تخریب جنگل را به شماره ۱۵۰۴ اطلاع دهند.

حسنی اظهار داشت: برخی افراد به دلیل ناآگاهی در خصوص قوانین حمل چوب، درختان باغی را قطع و بدون اخذ مجوز اقدام به حمل این درختان به مناطق دیگر برای فروش اقدام می کنند، که در صورت مشاهده تخلف طبق ماده ۴۸ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع حمل چوب بدون مجوز متوقف خواهد شد.
به گزارش ایرنا، قطع و حمل درختان جنگلی بدون پروانه حمل، جرم است و خودروهای حامل چوب که فاقد مجوز حمل باشند، توقیف می شود.
جنگل های زاگرس در سال های اخیر با عوامل تخریب روبروست و تهیه زغال و قاچاق چوب درختان جنگل های زاگرس از عوامل اصلی و تشدید کننده تخریب این منابع به شمار می‏‎رود.
از مجموع مساحت چهارمحال وبختیاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار آن معادل ۸۶.۴ درصد عرصه منابع ملی شامل جنگل و مراتع است، از این میزان حدود ۳۰۷ هزار هکتار را پوشش جنگلی تشکیل می دهد.
۷۳۶۰/۲۰۹۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.