به گزارش روز چهارشنبه دفتر امام جمعه شهرکرد، حجت الاسلام محمد علی نکونام در دیدار با جمعی از هنرمندان استان تاکید کرد:
دل‌های هنرمندان پر از دغدغه است و بطبع خیلی از توقعات و مطالبات و مسائلی را که با آن‌ها مواجه هستند ، می‌خواهند که در نظام جمهوری اسلامی ایران محقق شود و یک فضای وافر از امکانات و فضای شوق‌انگیز و نشاط آور برای هنر فراهم باشد.
امام جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: انسان وقتی یک اموری را در درون خودش به عنوان توانایی و توانمندی در عرصه های مختلف حس می‌کند، دلش می‌خواهد هم این استعدادهای هنری را بروز بدهد و و در منظر عموم بگذارد و دیدگاه دیگران و تشویق آن‌ها را بشنود و هم این استعداد درونی را پرورش بدهد و جامعه را از این هنر خودش بهره‌مند کنند که رشد و تعالی جامعه هم در سایه همین بهره‌مند شدن از هنرها است.
نکونام تصریح ‌کرد: هنر محدودیت ندارد و هر انسانی می‌تواند در یک زمینه هنرمند باشد و در همه عرصه‌های زندگی هنر خودش را نشان بدهد و اینها همه تفاوت‌های آفرینش الهی است تا به واسطه‌ای همین تفاوت‌ها افراد هر کدام یک استعداد و زمینه‌ هنری داشته باشند و بتوانند آن استعداد درونی خودشان را پرورش و رشد بدهند و بالا بیاورند و جامعه از آن بهره‌مند شود.
نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: جامعه خمود و راکد، جامعه‌ای که در آن ذوق سرکوب شود،جامعه‌ای که در آن استعدادها سرکوب شود، رشد پیدا نمی‌کند.
به گفته وی، جامعه‌ای رشد پیدا می‌کند که ذوق و خلاقیت در آن نشاط داشته باشد و تشویق بشود، استعداد در آن نشاط داشته باشد و زمینه رشد آن استعدادها فراهم شود.
امام جمعه شهرکرد افزود: اینکه رهبر معظم انقلاب مدام بر روی مساله هنر تاکید می‌کنند و برای هنرمند و آن کسی که هنر خودش را بروز می‌دهد و جامعه را بهره‌مند می‌کند، ارزش و جایگاه ویژه انسانی و کرامت انسانی قائل است که این نشأت گرفته از اسلام است.
به گفته وی، اسلام برای انسان هنرمند ارزش قائل است و جامعه اسلامی نیز باید در پیروی از اسلام برای هنرمند ارزش قائل باشد همه این‌ها نشان دهنده اهمیت مساله هنر و کرامت داشتن جایگاه و کار هنرمندان است.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام گفت: هر کس در هر عرصه‌ای وارد شود و استعداد علمی و هنری و استعداد ذاتی خودش را بروز دهد، این شخص به استناد آیات و روایات قرآن کریم یک فرد عالم است منتهی همه این‌ها یک شرط خیلی مهم دارد و آن عبارت است از اینکه انسان این استعدادها و هنر و ذاتیات را که دارد همه این‌ها را وصل کند به بقاء نه وصل به فنا چون طبق فرموده حضرت علی (ع) انسان‌ها برای بقاء آفریده شده‌اند نه برای فنا و قطعا هنری که به بقاء وصل نباشد ماندگار نخواهد بود.
امام جمعه شرکرد افزود: یکی از ضرورت‌های انسان برای رساندن خود به تکامل این است که بقاء را بشناسد و بر روی بقاء شناسی و فنا شناسی که خود یک علم است روی این‌ها متمرکز شد و هنر خود را با این‌ها آمیخته کند.
وی گفت: هنر واقعی آن است که انسان بتواند ذاتیات خودش را به بقاء و امور ماندگار عالم وصل کند.
امام جمعه شهرکرد گفت: اگر سخن از تعهد کنار هنر و جهت‌دهی در کنار هنر است ، بدون شک هنری است که به پروردگار متصل باشد و اگر شهید سید مرتضی آوینی به عنوان یکی از الگوهای هنر متعهد یاد می شود به خاطر این است که این شهید ذوق ادبی خودش را خرج یک أمر ماندگار به نام شهدا و ایثار کرد.
امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: زمینه پرورش استعدادهای هنری باید توسط همه دستگاه‌ها فراهم شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز با بیان اینکه بیش از 700 برنامه و فعالیت شاخص فرهنگی طی سال گذشته به همت هنرمندان استان در همه شهرستان‌ها برگزار شد، افزود: برگزاری آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم، جشنواره فیلم و تئاتر فجر و نمایشگاه بزرگ کتاب شاخص‌ترین این فعالیت‌هاست.
جواد کارگران در این دیدار افزود: زمینه‌های پرورش استعدادهای هنرمندان در استان مهیا شده است و هنرمندان می‌توانند در قالب کانون‌های مختلف به فعالیت هنری بپردازند.
رئیس حوزه هنری استان نیز در این دیدار با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد در هفته هنر انقلاب اسلامی در استان، گفت: عطرافشانی قبور شهدا، همایش هنر شیدایی، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و دیگر مسئولین، مسابقه کتابخوانی، دیدار با خانواده شهدا و رونمایی از چند کتاب و سرود ملی از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته در استان بود.
حجت‌الله شیروانی تولید دو فیلم کوتاه مستند، برگزاری کارگاه‌های فیلمنامه‌نویسی، کسب رتبه در جشنواره فیلم مقاومت، برگزاری نمایش‌های تئاتر بچه های مسجد، برگزاری جشنواره تئاتر تک نفره و برگزاری هشت نمایشگاه در زمینه‌های مختلف هنری را شاخص‌ترین فعالیت‌های حوزه هنری استان در سال گذشته بود.
2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.