سه پروانه کاربرد نشان حلال عصر چهارشنبه به محصولات لبنی شرکت شیر پگاه همدان اعطا شد؛ این محصولات شامل شیرفرادما، کره غیرلاکتیکی و شیر پاستوریزه هستند.

معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد در آئینی این نشان ها را به واحد تولیدی یاد شده اعطا و بیان کرد: به استناد قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، متولی امر صدور گواهینامه حلال در کشور سازمان ملی استاندارد است. 

مسلم بیات با بیان اینکه پیش از این پروانه نشان حلال برای سه واحد تولیدی دیگر در کشور صادر شده است، گفت: همدان در زمینه بهره مندی از این نشان پرچم دار محسوب می‌شود. 

حلال نام مجموعه ای از علائم تجاری است که بر روی محصولات غذایی قید می شود.

این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده و به عنوان یک نشان جهانی از طرف کشورهای اسلامی مطرح شده و بر روی موادی از جمله غذا، دارو، مواد بهداشتی و مواد آرایشی درج می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.