حسن آقا یوسفی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این انتخابات در یکهزار و 347 آموزشگاه استان برگزار می شود و 185 هزار و 414 دانش آموز همدانی نمایندگان خود را خواهند شناخت.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ترویج مشورت و ارتقای روحیه مشارکت جویی برای دستیابی به جامعه مدنی، اظهار داشت: این انتخابات هم زمان با سراسر کشور، روز سه شنبه ساعت 9 و 30 دقیقه در مدارس نوبت صبح و ساعت 14 و 30 دقیقه در مدارس نوبت عصر برگزار می شود.
یوسفی اضافه کرد: همه مدارس دوره دوم ابتدایی، دوره های اول و دوم متوسطه در سطح استان مشمول برگزاری این انتخابات هستند.
وی عنوان کرد: تبلیغات نامزدهای بیست و یکمین انتخابات شوراهای دانش آموزی از روز شنبه در تمام مدارس مقاطع مختلف تحصیلی شهری و روستایی استان آغاز شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان تاکید کرد: این انتخابات با هدف تمرین و حضور گسترده دانش آموزان استان در مشارکت های سیاسی و آمادگی برای حضور فعال در برنامه های اجتماعی و گروهی برگزار می شود.
وی افزود: در راستای برگزاری این انتخابات، از میان دانش آموزان علاقمند سوم ابتدایی تا سوم متوسطه تعدادی نامزد شده و با تبلیغ در محیط مدرسه در مورد دیدگاه ها، نظرات و برنامه های خود به تبلیغ در میان همکلاسی هایشان می پردازند.
یوسفی با بیان اینکه ترکیب اعضای شوراهای دانش آموزی در مدارس ابتدایی (سه پایه اول) بر حسب تعداد دانش آموز پایه سوم است، گفت: براین اساس در مدارس دارای 100 نفر دانش آموز پنج نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل، از 101 نفر تا 150 نفر هفت نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل و از 151 نفر به بالا 9 نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل انتخاب می شوند.
وی اضافه کرد: ترکیب اعضای شورای دانش آموزی در دوره های متوسطه اول و دوم بر حسب تعداد کل دانش آموزان آن واحد آموزشی است و در مدارس تا 250 نفر دانش آموز پنج نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل انتخاب می شود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان ادامه داد: همچنین از 250 نفر تا 350 نفر دانش آموز هفت نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل، از 350 نفر تا 550 نفر 9 نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل و از 550 نفر به بالا نیز 11 نفر عضو اصلی و 2 نفر علی البدل انتخاب خواهند شد.
وی اظهار داشت: ترکیب اعضا در مدارس شش پایه ابتدایی بر حسب تعداد دانش آموزان پایه سوم تا ششم خواهد بود و دانش آموزان پایه سوم ابتدایی و بالاتر می توانند علاوه بر نامزد شدن عضویت در شورای مدرسه در رای گیری هم شرکت کنند.
انتخابات شوراهای دانش آموزی هر سال در راستای آماده سازی دانش آموزان برای مشارکت در آینده سیاسی کشور و تقویت حس مسئولیت پذیری در سطح مدارس برگزار می شود.
در سال تحصیلی 98-97 نزدیک به 287 هزار دانش آموز در مدارس استان تحصیل می کنند.
9904/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.