به گزارش ایرنا، رضا مدرس چهارشنبه شب در نشست ساماندهی منازل مسکونی درمعرض خطر ریزش کوه شهر رویدر بندرخمیر افزود: این بازدید به منظور برآورد خسارت از زمین لرزه های احتمالی آینده از منطقه رویدر انجام شد که باید هر چه زودتر نسبت به جابجایی ساکنان آن به مکانی امن اقدام شود.
وی بیان داشت: شهرداری رویدر موظف است با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان جابجایی و اسکان اهالی منطقه حادثه خیر رویدر را هر چه سریع تر انجام دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان یادآورشد: روند جابجایی ساکنان منطقه پر خطر رویدر چند سال است که در برنامه قرار دارد اما به علت پافشاری مردم بر ماندگاری در محل همیشه به تعویق افتاده است.
مدرس تاکید کرد: اکنون باید برای حفاظت از جان ساکنان منطقه، به هر نحوی شده این جابجایی صورت گیرد و 30 درصد از اهالی باید ظرف کمتر از یک ماه جابجایی آن ها قطعی شود.
مدرس مهم ترین اولویت شهر رویدر و حتی استان هرمزگان را، ساماندهی منازل مسکونی در معرض خطر ریزش کوه عنوان کرد و از شهردار این منطقه خواست که هر چه سریع تر اقدام های لازم را برای توافق با ساکنان منطقه برای جابجایی انجام دهند.
بنا بر گزارش مرکز لرزه نگاری کشور، 2 زمین لرزه به بزرگی 4 و7 دهم ریشتر ساعت 9 و 34 دقیقه و 46 ثانیه در عمق 22 کیلومتری و 5 و 7 دهم ریشتر ساعت 9 و 37 دقیقه و 2 ثانیه در عمق 8 کیلومتری 31 تیرماه منطقه رویدر در هرمزگان را به لرزه در آورد که البته شدت آن در مناطق اطراف از جمله بندرعباس مرکز استان نیز احساس شد.
هم چنین زمین لرزه ای به بزرگی 4 و 9 دهم ریشتر ساعت یک و 29 دقیقه بامداد دوشنبه اول مردادماه در عمق 19 کیلومتری زمین و در فاصله 50 کیلومتری رویدر، 57 کیلومتری کوخرد و 50 کیلومتری بستک هرمزگان رخ داده است.
طبق اعلام سازمان اورژانس کشور و مدیریت بحران استانداری هرمزگان، زمین لرزه های یاد شده در شهر رویدر هیچ مصدوم و خسارتی نداشته است.
شهر رویدراز توابع بندر خمیر در فاصله 130 کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
7195/ 6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.