به گزارش ایرنا، محمد ذاکری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در مدت یاد شده بیش از 918 کیلووات ساعت برق در هرمزگان مصرف شد که این میزان 2 و نیم برابر متوسط مصرف کشور است.
وی، مهم ترین عامل افزایش مصرف برق در هرمزگان را، گرمای هوا و افزایش مشترکان عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اظهار کرد: شهرستان بندرعباس بیشترین و بشاگرد کمترین مصرف برق در ماه های فروردین و اردیبهشت داشتند.
ذاکری ادامه داد: شست و شوی و کنترل به موقع لوازم سرمایشی و تنظیم آن در دمای 24 درجه، توجه به برچسب انرژی در خرید لوازم برقی و صرفه جویی برق در ساعت‌های اوج مصرف13 تا 17 نقش مهمی در کاهش مصرف برق دارد.
وی یاد آور شد: مشترک‌ های صنعتی هرمزگان می ‌توانند برای کاهش مصرف برق، کاهش هزینه‌ ها و استفاده از طرح ‌های تشویقی، قرارداد همکاری با شرکت توزیع برق استان امضا کنند.
از حدود 664 هزار مشترک برق هرمزگان، 82 درصد مشترکان خانگی هستند که این مشترکان65 درصد مصرف انرژی برق را به خود اختصاص داده اند.
با توجه به شرایط آب و هوایی خاص هرمزگان و لزوم بهره مندی همه از نعمت برق، رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکان امری مهم و ضروری به منظور پیشگیری از خاموشی های احتمالی است .
به گفته کارشناسان حوزه انرژی برق، از جمله وسایل پرمصرف برقی کولرهای گازهای است که می توان با تنظیم آن در دمای 24 تا 26 درجه مصرف برق را کاهش داد.
ساعت اوج مصرف برق 13 تا 17 و 19 تا 23 است که مدیریت مصرف آن به ویژه در ساعت های اوج نقش مهمی در پیشگیری از خاموشی دارد.
7195/ 6048
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.