محمد چوگری روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: سرانه فضای سبز خمین 13 متر است در حالی که حداقل سرانه کشوری 15 و حداکثر آن 25متر مربع اعلام شده است.
وی اظهار کرد: وسعت فضای سبز در خمین 99 هکتار است که به دلیل کم آبی برنامه ای برای توسعه آن وجود ندارد.
چوگری ادامه داد: برنامه اصلاح و واکاری درختان خمین با گونه های مقاوم به خشکی در چهار هزار اصله در دستور کار است و در این برنامه جایگزینی گونه های مقاوم به تنش خشکی از نوع زالزالک، سرو نقره ای، زیتون تلخ و توت مجنون در ورودی محور الیگودرز، سرداران و منطقه گردان شهدای روح الله انجام شده است.
معاون خدمات و ایمنی شهری شهرداری خمین گفت: سه هزار اصله نهال مقاوم به خشکی از گونه سنجد نیز در سال جاری در پارک جنگی خمین کاشته شده است.
چوگری گفت: با توجه به تداوم خشکسالی در این شهرستان کاشت درختان مقاوم به خشکی، اجرای آبیاری نوین و جدا سازی آب فضای سبز از آب آشامیدنی اجرا شده است.
وی ادامه داد: 80 درصد از فضای سبز این شهر با سیستم قطره ای و بارانی آبیاری می شود.
معاون خدمات و ایمنی شهری شهرداری خمین گفت:فضای سبز شهری به علت خشک شدن چاه ها به مشکل کم آبی دچار شده اند که برای رفع بخشی از این مشکل از پساب فاضلاب شهری برای آبیاری فضای سبز استفاده می شود.
چوگری گفت: آب فضای سبز این شهر از پنج حلقه چاه تامین می شد که اکنون به 2 حلقه کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: آبیاری فضای سبز موجود خمین 98 لیتر آب در ثانیه نیاز دارد که به دلیل خشک شدن چاه ها، میزان آبدهی در این بخش به 15 لیتر در ثانیه کاهش یافته است.
چوگری بیان کرد: این منابعآبی، پاسخگوی تمامی نیاز در عرصه آبیاری فضای سبز خمین نیست و از پساب فاضلاب شهری به میزان 30 لیتر در ثانیه استفاده می شود.
شهر 70 هزار نفری خمین دارای هشت پارک عمومی، 23 پارک و فضای سبز محلی و یک پارک جنگلی به وسعت 50 هکتار است.
7277/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.