حمید خلیلی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان کالا به وزن 109 تن و 250 کیلوگرم بود که بابت صادرات آن 396 هزار دلار عاید صنتگران شد.
وی ادامه داد: محموله های عایق رطوبتی از این شهرستان امسال به پاکستان، ارمنستان، قطر و عراق و از طریق گمرک بندر عباس، شهید رجایی، پیرانشهر، پرویزخان، مهران و میرجاوه در 22 مرحله صادر شد.
عضو اتحادیه عایق رطوبتی دلیجان گفت: این میزان صادرات عایق رطوبتی به صورت رسمی و از طریق بورس صورت گرفته است اما صادرات غیر رسمی عایق رطوبتی نیز از این شهرستان انجام شده است، که ثبت نمی شود.
خلیلی بیان کرد: ایزوگام به عنوان فرآورده نفتی تعریف شده، برای صادرات باید گواهی صادراتی از بورس کالا دریافت کند که لازمه آن عرضه در بورس کالای ایران است.
عضو اتحادیه عایق رطوبتی دلیجان گفت:صادرات محصولات ایزوگام از طریق بورس کالا موجب می شود تا خریداران و فروشندگان هیچ نگرانی بابت تحویل بها و کالای خود نداشته باشند.
وی ادامه داد: تضمین خریدار و فروشنده به انجام تعهدات، دریافت به موقع و با کیفیت کالا و پول، شفاف شدن قیمت های صادراتی، رقابتی شدن بازار و صادرات با قیمت واقعی، جلوگیری از کوتاه شدن دست واسطه ها، پیدا شدن مشتریان جدید در بازارهای جهانی از جمله مزایای صادرات محصولات ایزوگام از بورس کالای ایران است.
عضو اتحادیه عایق رطوبتی دلیجان گفت: شهرستان دلیجان با ظرفیت تولید 70 میلیون مترمربع سالانه بیش از 60 درصد نیاز عایق رطوبتی کشور را تامین می کند.
خلیلی افزود: با توجه به تقسیم بندی کشور از نظر فراوانی مناطق صنعتی به 38 خوشه، دلیجان با داشتن 110 شرکت تولیدی به عنوان تنها خوشه صنعت عایق رطوبتی کشور مطرح است.
در حال حاضر 100 شرکت تولید عایق رطوبتی در شهرستان دلیجان فعالیت دارند که بیش از 2 هزار و 500 نیروی کار در این واحدها به طور مستقیم مشغول به کار هستند.
شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی با 50 هزار نفر جمعیت سومین شهر صنعتی استان، قطب تولید عایق رطوبتی و الیاف پلی استر در کشور است.
7277/ 6013/خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.