به گزارش ایرنا، ظفر افشون روز دوشنبه در نشست هماهنگی طرح رونق تولید استان مرکزی در محل استانداری این استان، افزود: این تسهیلات در سه بخش سرمایه در گردش، تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام و تسهیلات بازسازی و نوسازی تحهیزات و عوامل تولید به متقاضیان پرداخت می شود.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های از پیش تعیین شده سه هزار و 906 میلیارد ریال از این تسهیلات به سرمایه در گردش واحد های تولیدی، یک هزار و 924 میلیارد ریال برای تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام و 2 هزار و 800 میلیارد ریال نیز برای بازسازی و نوسازی عوامل تولید در نظر گرفته شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی بیان کرد: شهرستان اراک با 2 هزار و 139 میلیارد ریال بیشترین و شهرستان خنداب با 46 میلیارد ریال کمترین تسهیلات رونق تولید را در سال جاری دریافت می کنند.
افشون بیان کرد: میزان تسهیلات پرداختی بر اساس نیاز واقعی و تایید کارگروه استانی برای بنگاه های کوچک تا سقف 10میلیارد ریال، بنگاه های متوسط تا سقف 30 میلیارد ریال و برای طرح های نیمه تمام بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی نیز تا سقف 20 میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: کارگاه هایی که از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توان مدیریتی، ارزش افزوده بالا، صادرات محوری، برخورداری از توان اشتغالزایی بالا و جذب بازار ظرفیت های کافی را داشته باشند، نسبت به دیگر گارگاه ها در پرداخت تسهیلات رونق تولید اولویت دارند.
افشون گفت: مدت زمان بازپرداخت سرمایه ثابت و طرح های نیمه تمام نیز پنج سال در نظر گرفته شده است و متقاضیان باید با دریافت تسهیلات مذکور نسبت به تکمیل و راه اندازی صنایع خود تا پایان امسال اقدام و افزایش تولید و اشتغال حاصل از این تسهیلات نیز مشهود باشد.
افشون عملکرد سال گذشته بانک های خصوصی در پرداخت تسهیلات رونق تولید به صنایع استان را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: این موسسات مالی بخش خصوصی هنگام بروز مشکلات و تجمع های مردمی به استانداری پناه می برند اما در پرداخت تسهیلات رونق تولید کمترین همکاری را داشته اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی ادامه داد: رویکرد اصلی دولت تدبیر و امید توسعه اقتصادی کشور با بهره گیری از منابع موجود است و هر مدیری که نتواند با سیاست های دولت کنار بیاید، باید از قطار دولت پیاده شود.
وی یادآوری کرد: با وجود هجمه های تبلیغاتی، مردم به دولت و سیاست های مدبرانه دولت تدبیر و امید اعتماد کردند و این اعتماد ارزشمند مردم باید با کار و تلاش شبانه روزی، ایجاد اشتغال و تلاش برای بالا بردن بنیه معیشتی مردم پاسخ داده شود.
سال گذشته هفت هزار و 300 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به یک هزار و 66 واحد تولیدی کوچک و متوسط در نقاط مختلف استان مرکزی تزریق شد.
بیش از 2 هزار و 800 واحد تولید کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند که بیش از 30 درصد از این واحدهای تولیدی سال گذشته با تزریق تسهیلات رونق تولید به توسعه چشمگیری دست یافتند.
3017/3075/ خبرنگار: مصطفی مجللی*** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.