به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مرکزیT مصطفی عرب با اشاره به نقش پر اهمیت رسانه ها در امر اطلاع رسانی انتخابات، اظهار کرد: عوامل و دست اندرکاران رسانه ها از جمله رسانه های نوینT همچون شبکه های پیام رسان موبایلی، باید با پاسداشت حرمت اخلاق و قانون تمامی تلاش خود به کار گیرند تا روند اطلاع رسانی انتخابات به صورت حرفه ای دنبال و از انتشار مطالب خارج از چارچوب اطلاع رسانی سازنده، اجتناب شود.
وی افزود: مطابق ماده 68 قانون انتخابات ریاست جمهوری، انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی، استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه‌ها و ادارات، شرکت‌های دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و نهادها و مؤسساتی که از بودجه عمومی (‌به هر مقدار) استفاده می‌کنند، همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات اشاره شده ممنوع اعلام شده است.
عرب ادامه داد: بر این اساس مؤسسات مطبوعاتی، روزنامه ها و خبرگزاری های مشمول این ممنوعیت با اطلاعیه ای از سوی اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شده اند که اطلاعیه مذکور در کانال تلگرامی استانداری مرکزی به آدرس https://t.me/ostan_mr_ir و پایگاه اطلاع رسانی استانداری به آدرس http://ostan-mr.ir/ قابل مشاهده است.
وی، با تاکید بر پرهیز رسانه ها از جانبداری یا تخریب نامزدهای انتخاباتی گفت: فعالیت انتخاباتی رسانه ها مورد رصد ستاد انتخابات استان قرار خواهد گرفت و اجرای قانون از سوی رسانه ها امری لازم و ضروری است که باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهند.
مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات استان گفت: فراهم سازی شرایط برای حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات از وظایف اصلی کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان است که مشارکت و همکاری دستگاه های اجرایی در این زمینه نقش مهمی ایفا می کند.
وی تصریح کرد: ایجاد شور و نشاط انتخاباتی را در افزایش مشارکت مردم در انتخابات امری حائز اهمیت است و دستگاه های اجرائی استان می توانند با بهره گیری از بیانات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری درخصوص انتخابات با نصب بنر و ... در سطح شهر در راستای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی اقدام کنند.
مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات استان بر فضا سازی شهری برای برگزاری انتخابات پیش رو تاکید کرد و افزود: برای پیشگیری از آلودگی و ناهنجاری های بصری در محیط شهری، باید جایگاه های مناسب برای نصب اقلام تبلیغاتی نامزدها (طبق چارچوب پیش بینی شده در دستور العمل تبلیغات انتخابات شوراها) به تعداد متناسب با حجم فعالیت های تبلیغاتی هر شهر و روستا از سوی شهرداری ها و دهیاری ها تدارک و نصب شود.
عرب، با تاکید بر بهره گیری از فناوری های نوین ارتباطی در امر تبلیغات انتخاباتی افزود: نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی با این اقدام می توانند در جهت حفظ محیط زیست، جلوگیری از اسراف و هزینه های تبلیغاتی و همچنین جلوگیری از ایجاد آشفتگی در محیط شهری گام مهمی بردارند.
وی گفت: نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی باید از تبلیغات خارج از قانون پرهیز کنند چرا که با متخلفان برابر قانون برخورد می شود.
عرب عنوان کرد: نامزد های انتخاباتی باید با مراجعه به سامانه بیتاک به آدرس http://bitaak.ir و استفاده از راهنمای مربوطه، در چارچوب قوانین و مقررات و بر طبق دستورالعمل فعالیت‌های تبلیغاتی انتخابات در فضای مجازی نسبت به اعلام رسانه های تبلیغاتی خود اقدام کنند.
وی افزود: هرگونه تبلیغات در فضای مجازی از طریق نامزدهای انتخاباتی تنها پس از ثبت و اعلام رسانه های تبلیغاتی آنها در این سامانه و با رعایت چارچوب های اعلامی مجاز است، همچنین هیچ یک از انتشار دهندگان نیز خارج از ضوابط اعلام شده و بدون ثبت چارچوب تبلیغی توافقی با نامزدها در سامانه بیتاک اجازه فعالیت انتخاباتی ندارند.
مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات استان گفت: تمهیدات لازم برای حضور خبرنگاران در سطح شهرستان ها، پوشش خبری مناسب از حضور پرشور مردم در انتخابات، همچنین حضور احتمالی در شعب اخذ رای و فرمانداری ها اندیشیده شده است و صدور کارت برای خبرنگاران با هماهنگی فرمانداری ها انجام می شود.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبهشت ماه در کشور برگزار می شود.
6692/6013/خبرنگار: آذر اسفندیاری***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.