معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: 218 هنرجو از برترین های مرحله تئوری چهاردهمین دوره مسابقات علمی، عملی هنرستان های سطح کشور شامل 140 هنرجوی پسر و 78 هنرجوی دختر در این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت می پردازند.
مجتبی حیدری افزود: این دوره از مسابقات در 36 رشته فنی برگزار شده است که در هر رشته شش تا هفت نفر به مرحله عملی کشوری این دوره از مسابقات راه یافته اند.
وی ادامه داد: استان اصفهان با 26 هنرجو بیشترین و استان های سمنان، چهارمحال بختیاری، کرمانشاه، ایلام و لرستان هرکدام با یک هنرجو کمترین راه یافتگان به دوره نهایی این دوره از رقابت ها را به خود اختصاص داده اند که از استان مرکزی نیز چهار نفر به این مرحله یافته اند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطر نشان کرد: مرحله عملی این دوره از مسابقات با حضور 100 داور و 50 ناظر وزارتی از سراسر کشور در 9 هنرستان شامل هشت هنرستان در شهرستان اراک و یک هنرستان در شهرستان شازند برگزار می شود.
حیدری گفت: از تعداد کل رشته هایی که هنرجویان در آنها به رقابت می پردازند سه رشته شامل نساجی، معدن و چاپ با کمک دانشگاه های اراک و بخش خصوصی و بقیه در آموزش و پرورش برگزار می شود.
وی ادامه داد: هفت کمیته شامل کمیته فوق برنامه، تجهیزات، ارزیابی، تشریفات، اسکان و کمیته برنامه ریزی وظیفه برنامه ریزی و برگزاری هرچه مطلوب تر دوره از مسابقات را در استان مرکزی برعهده دارند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با یادآوری برگزاری اختتامیه این دوره از مسابقات با حضور مسئولان کشوری و استانی در روز بیستم اردیبهشت ماه در اراک افزود: در اختتامیه این دوره از مسابقات از برترین های سه رشته الکترونیک، موتورهای دریایی و ناوبری دریایی که مسابقات آنها در استان های ساحلی کشور برگزار شده، تقدیر می شود.
حیدری یادآور شد: این دوره از مسابقات در سه مرحله منطقه ای، استانی و کشوری برگزار شده است که مرحله منطقه ای و سطح نخست این دوره از مسابقات با 147 هزار و 210 هنرجو شامل 54 هزار و 192 هنرجوی دختر و 93 هزار و 18 هنرجوی پسر برگزار که 2 هزار و 777 نفر آنان از استان مرکزی بوده است.
وی ادامه داد: این مسابقات در 32 استان، 560 منطقه و 2 هزار و 317 مدرسه برگزار شده است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی از افزوده شدن سه رشته تعمیر آسانسور، تلفن همراه، جواهر سازی از سال آینده در هنرستان های فنی و حرفه ای این استان خبر داد و گفت: افزایش این رشته ها با هدف افزایش نسبت حضور دانش آموزان در دوره های فنی و حرفه ای و همسان سازی رشته های فنی و حرفه ای با نیازهای روز جامعه انجام می شود.
حیدری ادامه داد: سال گذشته نیز سه رشته مکاترونیک، تزئینات داخلی ساختمان و حمل و نقل برای همسان سازی رشته های فنی و حرفه ای با بازار کار انجام شده است.
معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش 23 هدف عملیاتی برای ارتقا سطح آموزش ترسیم شده که 2 هدف آن به تقویت جایگاه معلم اختصاص یافته است.
بهرام حسین آبادی افزود: هم اکنون 15 هزار نفر در آموزش و پرورش استان مرکزی به فعالیت اشتغال دارند که سالانه 800 تا یک هزار نفر آنان به مقام بازنشستگی نایل می شوند که نیاز است با انجام راهکارهای مناسب از تجارب آنان برای ارتقا سطح آموزش و پرورش بهره گیری شود.
وی ادامه داد: هرساله شناسایی معلم های برتر و شایسته بر اساس شاخصه های کمی صورت می گرفت که از 2 سال گذشته این مهم بر اساس شاخصه های کیفی و سجایای اخلاقی، تعلیم و تربیت معلمان انجام می شود.
230 هزار دانش آموز و 16 هزار نفر معلم در 15 منطقه و شهرستان استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
1955/3075/خبرنگار:مهدی عظیمی**انتشاردهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.