حجت الاسلام و المسلمین «عباس دانشی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با توجه به حجم بالای سرمایه گذاری در تالار مرکزی اراک، بهره برداری از آن در ۲ مرحله انجام می شود و بخش های عمومی این تالار تا پایان امسال و سالن های موسیقی و تئاتر این مجموعه فرهنگی نیز سال آینده راه اندازی می رسد.

وی ادامه داد: تکمیل و تجهیز سالن های تئاتر و موسیقی تالار مرکزی اراک حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که باید از محل اعتبارات ملی تامین شود و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تلاش می کند با جذب به هنگام اعتبارات، تا پایان سال آینده تمام بخش های این مجموعه فرهنگی بهره برداری و در اختیار هنرمندان و هنردوستان اراکی قرار گیرد.  

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار داشت: تالار مرکزی اراک در زمره ۱۵ تالاری است که در سطح ملی از سال ها پیش با طراحی پیشرفته و مدرن برنامه ریزی شده اما، واردات تجهیزات و ماشین آلات این مراکز فرهنگی به دلیل مشکلات ناشی از تحریم ها متوقف و روند تکمیل و تجهیز را با کندی مواجه کرده است.  

حجت الاسلام والمسلمین دانشی اضافه کرد: توسعه فرهنگی فرآیندی است که در سایه هم افزایی، نشاط و برنامه محقق می شود و اهالی فرهنگ و هنر برای حرکت در ریل موفقیت باید اتحاد و انگیزه محوری را سرلوحه کار قرار دهند.

وی بیان کرد: کمبود منابع مالی نباید فعالیت های فرهنگی و هنری را در جامعه متوقف کند و می طلبد که دستگاه های متولی این مسایل مهم باید با برنامه ریزی های کاربردی و نهادینه کردن فرهنگ هم افزایی و مشارکت در راستای برگزاری برنامه های ماندگاری فرهنگی و هنری گام بردارند.

۱۱ مجتمع فرهنگی و هنری، ۱۰۳ آموزگاه هنری، ۱۲۳ موسسه فرهنگی هنری یک و چند منظوره، ۲۱۸ کانون تبلیغاتی، ۸۳ نشریه محلی، ۵۰ نمایندگی نشریات سراسری، ۵۸۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد و ۲ هنرستان هنرهای زیبا بخشی از ظرفیت های فرهنگی و هنری استان مرکزی است.  

۳۰۱۷/۶۰۱۳/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.