سید«اصغر شاه زیدی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ایده اولیه این بومی سازی دانش در سال92 در اراک شکل گرفت و در فرایند کار با خرید یک دستگاه از کشور ترکیه و مطالعه برندهای مختلف دنیا، طراحی نمونه ایرانی کلید خورد.
وی اظهار داشت: خط تولید آزمایشی این محصول بومی سازی شده در سال 93 راه اندازی ومراحل ساخت آغاز شد اما با نقایصی همراه بود که در جریان بازطراحی کمبودها و مشکلات برطرف شد.
این طراح و سازنده گفت: دستیابی به دانش فنی و ساخت نمونه اولیه در و پنجره دوجداره با 200 میلیون ریال هزینه شخصی صورت گرفت و نمونه اصلینیز با دریافت تسهیلات بانکی 800 میلیون ریالی و با حمایت پارک علم و فناوری استان مرکزی دنبال شد.
شاه زیدی افزود: در بازه زمانی 2 سال شکل کاربردی خط تولید در و پنجره دو جداره برای ارایه به بازار فراهم شد و نمونه محصولات تولیدی نسبت به کالای خارجی دارای کیفیت ویژه است.
وی اظهار داشت: این خط تولید با ظرفیت اسمی 50 قاب در و پنجره دوجداره در روز راه اندازی شده که با معرفی خط تولید به بهره برداران، امکان دریافت سفارش و ایجاد اشتغال برای 50 نفر مهیا است.
این طراح و سازنده گفت: بومی بودن دانش خط تولید، کیفیت برتر محصولات، استفاده از آخرین دستاوردهای روز، هزینه کمتر نسبت به نمونه خارجی و جلوگیری از خروج ارز از کشور از جمله مزایای این طرح تولیدی در اراک است.
شاه زیدی افزود: نمونه خط تولید این طرح در کشورهای ترکیه، آلمان، ایتالیا و چین وجود دارد که برای ورود آن به کشور باید 700 تا 800 میلیون ریال ارز از کشور خارج شود اما هزینه ایجاد آن در اراک حدود 550 میلیون ریال بوده است.
وی اظهار داشت: مواد اولیه تولید در و پنجره دو جداره از واحدهای صنعتی داخل کشور از جمله ذوب آهن اصفهان تامین می شود که با استفاده از دانش بومی، هزینه محصولات تولیدی در اراک به صرفه است.
این طراح و سازنده گفت: حمایت و همکاری مسئولان برای توسعه فعالیت این دانش بومی می تواند به رشد خلاقیت و توسعه فضای کسب و کار و اشتغال جوانان بیانجامد.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنعت کشور بیش از سه هزار واحد صنعتی و تولیدی دارد.
6991/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.