به گزارش خبرنگار ایرنا ،‌ این طرح نیز از جمله طرح های روی زمین مانده از قبل است که اجرای آن با اولویت بندی بر اساس خواست مردم ، در دولت تدبیر و امید در دستور کار قرار گرفت .
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی دولت یازدهم پارسال در آئین گرامیداشت هفته دولت در چالوس وعده تامین بودجه برای این طرح را به مردم منطقه داده بود و با در نظر گرفتن ردیف اعتباری در لایحه بودجه سال جاری به این وعده دولت عمل کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران در آئین کلنگ زنی این طرح گفت که برای اجرای آن بیش از 300 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است که از محل تملک دارایی های سرمایه ای موضوع ماده 215 تامین می شود.
ابراهیم یخکشی افزود که در مرحله نخست اجرای این طرح که خط انتقال آن از مرزن آباد آغاز می شود و تا شهر چالوس ادامه دارد ، حدود 70 میلیارد تومان هزینه در بردارد.
وی طول خط انتقال آبرسانی به این شهرها را حدود 130 کیلومتر برآورد کرد و گفت که طبق برنامه زمانبندی شده ، این طرح باید به مدت چهار سال کامل می شود.
یخکشی توضیح داد : در مرحله اول پیمانکار باید ظرف 2 سال اقداماتی مانند شبکه گذاری خطوط انتقال تا شهر چالوس و ساخت تصفیه خانه را انجام دهد .
وی افزود : آب مورد نیاز این طرح از رودخانه اصلی ' دلیری ' که دبی آب آن در هر ثانیه یکهزار و 500 متر مکعب است ،‌ تامین می شود و پس از تصفیه برای آشامیدن و مصرف در دیگر بخش ها در اختیار شهروندان شهرهای نوشهر ،چالوس ،‌هچیرود ، مرزن آبا و روستاهای حومه قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران با اعلام این که امسال بیش از 28 میلیارد تومان اعتبار به این طرح اختصاص داده شد ، اظهار داشت :‌ به تناسب روند پیشرفت فیزیکی طرح تلاش می کنیم از لحاظ اعتباری پیمانکار دچار مشکل نشود ، ضمن این که در صدد هستیم از دیگر منابع نیز برای فرآیند عملیات اجرایی این طرح اعتبار دریافت کنیم.
شهرستان های نوشهر و چالوس به علت برخورداری از موقعیت های ممتاز طبیعی مانند دریا ، جنگل ، جلگه و کوه و نیز آثار تاریخی و تاسیسات گردشگری در تمامی فصول سال بویژه نیمه نخست میزبان میلیون ها مسافر و گردشگر هستند و با ورود این جمعیت ، اهالی بومی با مشکلات افت فشار و قطعی آب آشامیدنی مواجه می شوند .
این شهرستان ها در مجموع 230 هزار نفر جمعیت دارند.
براساس گزارش رسمی شرکت آب منطقه ای مازندران ، دولت تدبیر و امید امسال برای حل مشکل کمبود آب آشامیدنی در اغلب شهرها و روستاهای استان گردشگرپذیر مازندران طرح های مختلف آبرسانی را با اعتباری بالغ بر یکهزار و 200 میلیارد تومان در دستور کار دارد.
خبرنگار: سیدمحمد اکبرموسوی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
1295/ 7078/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.