سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری ساری از برند سازی و تصویر سازی شهر ساری با دورنمای گردشگری خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،محمد محبوب صبح امروز در جلسه کارگروه تخصصی گردشگری شهرداری ساری اظهار داشت: با تدابیر اتخاذ شده  از سوی شهرداری ساری و میراث فرهنگی مقرر شد تا اماکن ثابت در سطح شهر در قالب اقامتگاه های بوم گردی و اماکن فرهنگی جهت کمک و استفاده گردشگران داخلی و توریست ها  قرار گیرد.

وی با اشاره به تعامل بین اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری با شهرداری ساری در ایام نوروز  که منجر به خروجی خوب به همراه رضایتمندی شهروندان و گردشگران  در برگزاری برنامه های نوروزی شد از زحمات مدیر کل سازمان میراث و گردشگری مازندران تقدیر کرد.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری ساری به تدوین سند جامع گردشگری اشاره کرد و گفت: سندی بر مبنای سند چشم انداز، برنامه های چهارم، پنجم و ششم توسعه، سند آمایش سرزمینی و دیگر اسناد بالا دستی در حال تدوین است که با بازنگری در جلسات بعدی نهایی خواهد شد.

وی افزود: شناسایی بلوک های شهری بالقوه و بالفعل شهر که ظرفیت گردشگری دارند و برند سازی و تصویر سازی شهر ساری با ظرفیت انتقال به نسل های آینده که سبب تمایز شهر ساری با سایر شهرها که سبب جذب سرمایه گزار و بازدید کننده باشد از اهداف کلی کارگروه گردشگری شهرداری ساری است.

محبوب از تلاش های مدیریت شهری بابت احداث بزرگترین مجتمع فرهنگی شمال کشور در بوستان ولایت تقدیر و تشکر کرد و در ادامه افزود: مدیریت شهری و در راس آن شهردار ساری با نگاه جامع در راستای گردشگری و تبدیل ساری به عنوان شهر گردشگری در کنار شهر دوستدار کودک و دوستدار سالمند ، ساری را در مسیر توسعه و ریل گذاری درست برای آیندگان قرار داده است.

وی ادامه داد : خانه گردشگری در بوستان ولایت و ایستگاه های راهنمای گردشگری در سطح شهر  از دیگر فعالیت های برنامه ریزی شده کارگروه گردشگری شهرداری ساری در زمینه گردشگری و توریست در آینده به شمار می رود.

محبوب افزود : تورهای گردشگری نیم روزه و یک روزه ساری گردی ، کارگاه ها آموزشی جهت آموزش سفرهای ارزان قیمت ، برگزاری جلسات در قالب ساری شناسی از برنامه های کارگروه گردشگری شهرداری ساری تا پایان سال است. 

وی گفت: از دیگر برنامه‌های مهم این کارگروه حمایت از انجمن‌های میراث فرهنگی، طراحی فضای مناسب در وب‌سایت و امکان بازدید مجازی، تهیه اطلس جامع ، ایجاد کارگاه بسته‌بندی و برند سازی محصولات و احیای ابنیه های منسوخ  از دیگر اهداف این نهاد خدماتی شده است که در حال پیگیری است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.