دکتر عین الله زاهدپاشا روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: در این میان بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال از ردیف های ملی خاص کرونا بوده که با تلاش و پیگیری های دانشگاه و سازمان برنامه بودجه استان مازندران محقق شده است.

وی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته حوزه مالی و بودجه دانشگاه در بحران کرونا بیان داشت: بیش از ۴۹۴ میلیارد ریال در حوزه تجهیزات و دارو هزینه شده است.

وی ادامه داد: در طی این مدت در بحث دارو و لوازم مصرفی از محل تسویه بخش قابل ملاحظه مطالبات دارویی به ارزش ۳۵۳ میلیارد ریال ، در زمینه تهیه دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان های یحیی نژاد و روحانی به مبلغ ۲۶ میلیارد ریال و همچنین خرید تجهیزات و لوازم مصرفی و دارویی به ارزش یکصد و ۱۵ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی اظهار داشت: کمک های غیرنقدی از سوی ستاد مردمی مبارزه با کرونا، نیکوکاران سلامت و گروه های مختلف خیرین در کل به ارزش ۶۵ میلیارد ریال و کمک های نقدی به دانشگاه به ارزش قریب به ۱۵ میلیارد ریال  بوده است.

زاهد پاشا اضافه کرد: تامین نیروهای مورد نیاز درمان و خدمات، انجام فرآیند جذب پذیرفته شدگان و صدور ابلاغ استخدام پیمانی (بکارگیری در قالب ۸۹ روزه پیمانی) و شروع بکار فوری آنان در مراکز ارائه خدمات درمان به بیماران کرونائی یکی از اقدامات این معاونت بوده است.

وی گفت: برگزاری آزمون مصاحبه تخصصی  برای جذب ۳۷ نیروی پرستار از بین نیروهای ۸۹ روزه و همچنین جذب ۳۷ نیروی مورد نیاز در قالب قرار داد ۸۹ روزه شامل کارشناس فوریت های پزشکی، آزمایشگاه، رادیولوژی، تجهیزات پزشکی، پرستار، کارشناس هوشبری، ماما از دیگر اقدامات این معاونت بوده است.

وی ادامه داد: ۵۲ نیروی خدماتی، ۲۵ نگهبان، ۵۶ کمک پرستار به صورت داوطلبانه و در قالب نیروهای جهادی در مبارزه با کرونا با دانشگاه همکاری داشتند.

وی بیان کرد: راه اندازی سامانه پاسخگویی به بیماران و همشهریان و آماده سازی سوئیت های استراحت و قرنطینه کادر پزشکی و پرستار، تامین بخشی از تجهیزات نقاهتگاه شهید سلیمانی و مرکز فعال ۱۶ ساعته  و تهیه تجهیزات شامل دارو و سایر ملزومات و تامین محل اسکان همکاران اعزامی از مرکز شهید محلاتی تبریز، از دیگر فعالیت حوزه پشتیبانی رفاهی دانشگاه علوم پزشکی بابل می باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: اعمال برابری حق مسکن کارکنان تبصره ۳ و تغییر عناوین و اعمال مدارک تحصیلی بخشی از کارکنان تبصره ۳ ، نمونه های از فعالیت در حوزه پرسنلی و تامین نیروهای مورد نیاز درمان و خدماتی در این ایام بوده است.

وی ادامه داد: در ایام مبارزه با بیماری کووید ۱۹ و به لحاظ وضعیت ویژه، مهم ترین دغدغه این حوزه توجه ویژه به وضعیت معیشتی همکاران در قالب پرداختی بخشی از معوقات پرسنلی و موارد پاداش بوده که در مجموع مبلغ ۵۶۷ میلیارد ریال به این عزیزان پرداخت شد و امیدواریم با تداوم تلاش مجموعه عوامل دانشگاهی با حمایت همیشگی و راهبردی ریاست دانشگاه در این امر، قدردان زحمات و ایثارگری پرسنل عرصه درمان و سلامت باشیم.

دکتر زاهدپاشا ضمن تقدیر و تشکر از تمام کسانیکه در این ایام خالصانه و دلسوزانه تلاش کردند؛ اظهارداشت: تجهیز و راه اندازی اورژانس بیمارستان شهید بهشتی ، تجهیز و راه اندازی اورژانس و بیمارستان نوین امیرکلا، پیگیری و ساخت بنای مورد نیاز در مرکز یحیی نژاد جهت تجهیز آن مرکز به سی تی اسکن، پیگیری و تلاش ویژه با انجام مکاتبات متعدد درخصوص تامین اعتبار مورد نیاز جهت تسریع روند اجرایی پروژه های نیمه تمام از دیگر اقدامات پیش روی این معاونت می باشد.

زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

براساس آخرین گزارش از دانشگاه علوم پزشکی بابل تعداد افراد بستری مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های بابل هم اکنون به ۷۵ نفر رسیده است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند ، شهرستان ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.