به گزارش خبرنگار ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر بابل با اکثریت آراء بلوار ضلع جنوبی بیمارستان آیت الله روحانی حد فاصل میدان غدیر و بلوار خلبان شهید ابوالحسنی را به نام بلوار مدافعان سلامت نام‌گذاری کردند.

همچنین در ابتدای ورودی این بلوار المان شهدای مدافعان سلامت بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل نصب می شود.

دکتر مصطفی صمدی ،  دکتر فرید نیرویی ، دکتر ایرج  ابراهیم‌نژاد، دکتر صمد بابازاده و دکتر سید مظفر ربیعی از پزشکان و سید منوچهر ساداتی، جواد جلالی‌نیا ،مجید اردشیری و علی‌ اصغر رهبان کادر درمانی و اداری دانشگاه علوم پزشکی بابل بودند که در جریان خدمت و درمان بیماران کرونایی بر اثر ابتلا به این بیماری به شهادت رسیدند.

زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل که به صورت مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد ، تاکنون بیش از  ۱۵ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کردند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند و بیشتر این افراد نیاز به بستری نداشتند.

 همچنین بیش از یکهزار و ۷۰۰ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا هم که در این مدت در بیمارستان های شهرستان بستری بودند و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفتند، بهبود یافته و ترخیص شدند.

هم اکنون طبق آخرین آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی  به ۱۱۴ نفر کاهش یافت.

شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل دارای شش بخش و هفت شهر است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا  و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.