به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری مازندران، ابوذر قربانی افزود: کاربری این دستگاه به عهده کاربر شعبه است و مردم به صورت مستقیم با این دستگاه اقدامی انجام نمی دهند.

وی ادامه داد:  کاربرد این دستگاه در بررسی و تصدیق سند شناسایی رأی دهنده شامل شناسنامه و کارت ملی است و هرگونه عدم تطابق را اعلام خواهد کرد.

رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت : وجه تمایز در روند انجام فرآیندهای انتخابات امسال با ادوار گذشته الزام استفاده از دستگاههای احراز هویت است.  

وی همچنین یکی دیگر از کاربردهای دیگر این دستگاه اعلام رأی تکراری ذکر کرد و افزود :  یعنی اگر فردی در شعبه دیگری رأی داد از طریق این دستگاه مشخصاً محل شعبه و زمان رأی دادن اعلام می شود و با توجه به هشدار رأی تکراری از رأی دادن فرد حتی با شناسنامه فاقد مهر جلوگیری می شود.

قربانی ادامه داد: این دستگاه در سایر فرآیندها شامل ثبت و ارسال صورتجلسه آغازین و پایانی و همچنین پس از پایان انتخابات ثبت و ارسال آراء مأخوذه کاربرد دارد.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات مازندران، برای جمع آوری آرای انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان حدود سه هزار و ۸۰ شعبه اخذ رای پیش بینی شده است.

مازندران با ۹ حوزه انتخابیه ۱۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.