محمد محمدپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خسارت به این واحدهای صنعتی و صنفی شامل آبگرفتگی و از بین رفتن وسایل و تجهیزات، تخریب برخی معادن براثر رانش زمین و آبگرفتگی، از بین رفتن تولیدات و محصولات این واحدها بخشی از خسارت های وارده به این واحدهای صنفی و صنعتی است.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد واحدهای خسارت دیده، یکهزار واحد قالیبافی هستند، ادامه داد : این واحدها که با صرف هزینه توسط بانوان خانه دار به عنوان اشتغال خانگی در منازل فعالیت می کردند در این حادثه خسارت دیدند.
مدیر کل صنعت مازندران اضافه کرد: علاوه بر خسارت سیلاب به واحدهای صنفی و صنعتی ، این حادثه طبیعی به تاسیسات و زیر ساخت های 6 شهرک صنعتی استان خسارت زد که بیشترین این خسارت ها مربوط به شهرک صنعتی سنگتاب واقع در شهرستان سیمرغ است.
وی گفت: بعد از فروکش کردن سیلاب، میزان خسارت ها بیشتر خود را نشان داده است و کارشناسان ارزیابی این سازمان چند بار مجبور به بازدید و ارزیابی خسارت ها شدند تا آمار دقیق از میزان خسارت ها مشخص شود.
به گفته محمدپور سیلاب 110 میلیارد تومان به واحدهای صنعتی ، معدنی و صنفی مازندران خسارت وارد کرد که براساس تصمیمات کشوری و استانی با بخشودگی مالیاتی برای واحدهای بیشتر خسارت دیده و پرداخت تسهیلات تلاش می شود تا این واحدها زودتر به مدار کار برگردند .
سیلاب های اخیر در مازندران بیش از یک هزار و 300 میلیارد تومان به بخش های مختلف این استان خسارت وارد کرد .
2096/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.