سید رحیم بخشی روز جمعه در گفت گو با خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به تاکیدات استاندار مازندران مبنی بر استفاده از ظرفیت های گردشگری دریایی سواحل مازندران و بخصوص بنادر استان، این طرح در مساحت حدود 15 هکتار زمین در بخش گردشگری بندر چندمنظوره فریدون کنار اجرا می شود و تمامی سرمایه گذاری آن از سوی بخش خصوصی تامین و توسط شرکت فراگردش گستر شمال به صورت ' بی او تی ' اجرا خواهد شد.
وی جلب، جذب و توسعه سرمایه گذاری را از جمله ماموریت های توسعه ای استان برشمرد و افزود: سرمایه گذار مذکور در طرح گردشگری دریایی فریدونکنار، براساس فرا خوان انجام شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی کشور توانست در کنار اهلیت اجرایی و مالی ، بالاترین امتیاز از سوی اداره کل مذکور کسب کند.
سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری مازندران اظهار داشت: در نظر است با تکمیل زنجیره گردشگری شرکت مذکور از جمله طرح هتل 5 ستاره، گردشگری 15 هکتاری بندر فریدون کنار، اکو توریسم و آگروتوریسم در لمبارون بندپی شرقی بابل در 15 هکتار حدود یکهزار شغل مستقیم ایجاد شود.
بخشی تاکید کرد که براساس رعایت سه اصل نیاز، اهلیت متقاضی و مکان یابی - استقرار که در قالب ابلاغیه به فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی از سوی معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اعلام شده طرحهای سرمایه گذاری مورد حمایت جدی قرار دارند.
گفتنی است که بر اساس تاکید و دستور مستقیم استاندار مازندران، تمامی فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی موظف هستند به مسئله جذب سرمایه گذاری خارجی ورود کنند.
شهرستان فریدونکنار دارای بیش از 70 هزار نفر جمعیت است و به واسطه بندر و ساحل از نقاط پرتردد استان مازندران محسوب می شود و همه ساله میزبان میلیون ها مسافر است .
بندرفریدونکنار یکی از سه بندر استان مازندران است که در سال ۱۳۶۹ به عنوان بندر به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و در نیمه اول ۱۳۸۶ پس از اتمام پروژه ساخت آن با توجه به اجرای اصل ۴۴قانون اساسی وبا اعمال حاکمیت سازمان بنادر و دریانوردی به بخش خصوصی واگذار و در نهایت پس از طی مراحل قانونی این بندر چند منظوره در ۲۱ بهمن ۱۳۸۶ رسماً شروع به کار نمود.
این بندر که 69 هکتار وسعت دارد در پی گسترش مبادلات بازرگانی با کشورهای حاشیه دریای خزر، تاسیس شده است.
بندر فریدونکنار از طریق جاده های هراز و فیروزکوه به مرکز کشور مرتبط و عمده فعالیت با اهداف چند منظوره به ویژه با اولویت در تخلیه و بارگیری مواد نفتی، غلات و کالاهای عمومی در نظر گرفته شده است و سالانه توانایی بارگیری و تخلیه بیش از 700 هزار تن کالا را دارد.
/1899/9919
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.