سمیه قاسمی طوسی روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به گستردگی فعالیت های حوزه بانوان، با گروه های مختلف بانوان مواجه هستیم و به فراخور نیازهای جامعه هدف، به مسائل آنها رسیدگی می کنیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: چهار طرح را با اولویت آموزش مهارت ارتباطی، توسعه مشارکت های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان و ساماندهی و ارتقای کیفی و کمی سرمایه های انسانی و سطح سلامت و بهداشت روان زنان و طراحی و ایجاد اتاق فکر کارآفرینی پایدار را به تصویب رساندیم و در مرحله پایانی این طرح ها قرار داریم.
طوسی با اشاره به اینکه یکی از این طرح ها با هدف رشد تشکل های مردم نهاد در راستای حذف پلاستیک است، ادامه داد: این طرح در زمینه اشتغال 30 نفر از زنان آسیب دیده در حال اجرا است و مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه نظارت مستقیم در روند اجرای این طرح ها داریم، خاطرنشان کرد: مشکل امروز جامعه، انجام نشدن طرح و برنامه نیست بلکه معتقدیم نظارت درستی در روند اجرای کار وجود ندارد به همین دلیل بر نظارت مستقیم، تاکید داریم.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به مشارکت بانوان در تولید محصول کشاورزی سالم و ارگانیک، اظهار کرد: طرح آموزش مهارت های کشت و کار در این راستا انجام می شود.
این مسئول با بیان اینکه تفاهمنامه ای در زمینه افزایش سطح سلامت زنان در مناطق روستایی منعقد کردیم، افزود: اصلاح شیوه زندگی، ارتقای سطح سواد سلامت و جلب مشارکت های اجتماعی از اهداف اجرای این طرح است.
طوسی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با دفتر اداره کل شهری استانداری مازندران، گفت: توسعه سلامت و نشاط اجتماعی، کنترل یا کاهش آسیب های اجتماعی و کسب و کار و اشتغال پایدار زنان را در این تفاهمنامه دنبال می کنیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: تدوین سند ارتقای وضعیت زنان هم در مراحل پایانی قرار دارد که با تکمیل این سند، در سال 98 به اداره کل بانوان بودجه اختصاص می یابد.
این مسئول با اشاره به انعقاد تفاهمنامه در زمینه اصلاح الگوی مصرف، ادامه داد: اهداف این تفاهمنامه حفظ محیط زیست، کمک به اقتصاد خانواده و فرهنگ سازی در سطوح مختلف است.
طوسی با بیان اینکه 1928 نفر زن سرپرست خانوار زیر پوشش بهزیستی و 2526 نفر کمیته امداد و 13 هزار و 491 نفر از طریق تامین اجتماعی بیمه شدند، خاطرنشان کرد: 27 درصد بیمه شده قالیبافان به تعداد 24 هزار و 361 نفر را زنان تشکیل می دهند.
این مسئول با بیان اینکه 27 مرکز قالیبافی در استان فعال است، افزود: این مراکز اشتغال خوبی برای زنان ایجاد کرده که می تواند فرش مازندران را هم معرفی کند.
طوسی با اشاره به اینکه 25 سمن در حوزه بانوان و 6 سمن در حوزه کودکان فعالیت می کنند، اظهار کرد: 113 صندوق خرد روستایی در حوزه بانوان فعال است و تاکنون 36 میلیارد ریال در حوزه بانوان بی سرپرست و بدسرپرست به 1200 نفر اختصاص یافت.
وی با بیان برگزاری نخستین رویداد مشاغل خانگی کشور در مازندران در نیمه نخست سال 98، افزود: در حال فراهم کردن مقدمات برگزاری این رویداد هستیم و هدف این رویداد معرفی محصولات مشاغل خانگی و جذب بازار است.
طوسی با اشاره به ایجاد نخستین سازمان مردم نهاد فرهنگی در حوزه زنان، اظهار کرد: این سازمان با هدف نشر ارزش های انقلاب اسلامی و با محوریت تولید و انتشار محصولات فرهنگی تشکیل می شود.
این مسئول با بیان اینکه جشنواره بازی های بومی و محلی و جشنواره ورزش های آبی بانوان سال آینده در مازندران برگزار می شود، ادامه داد: نمایشگاه صنایع دستی از 15 تا 25 فروردین سال آینده در ساری برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آمار طرح نفوس و مسکن سال 95 تعداد 135 هزار و 558 نفر شاغل زن در استان داریم، افزود: بخش دولتی 35 هزار و 394 هزار نفر شاغل زن دارد.
طوسی با اشاره به اینکه بانوان فعال بخش اقتصادی 400 نفر هستند، یادآور شد: 4درصد معدن داران و یک درصد فعالان واحدهای صنفی مازندران را بانوان تشکیل می دهند.
به گفته وی تجلیل از بانوان شاخص استان در هفته بزرگداشت مقام زن انجام می شود.
9927/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.