به گزارش ایرنا ، پتانسیل ورزشی ورزشکاران لرستان یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت در رشته های مختلف ورزشی است که در این ارتباط رشته بوکس را می توان سرآمد دیگر رشته ها دانست چرا که اولین سهمیه المپیک بوکس تاریخ کشور را مرتضی سپهوند در وزن 64 کیلوگرم توانست در المپیک تابستانی 2008 پکن کسب کند.
سال ها می شود که دیگر نام بوکس لرستان بر سر زبان ها جاری نیست و شاید مهم ترین دلیل آن توجه نکردن به این هیات ورزشی در استان است.
رییس کمیته مربیان بوکس لرستان در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در سالیان گذشته لرستان قطب اول قهرمانی بوکس در کشور بود و بسیاری از اعضای تیم ملی را ورزشکارانی از لرستان تشکیل می دادند اما پس از آن این ورزش با افت شدیدی مواجه شد و اکنون با جوانگرایی سعی در کسب موفقیت های گذشته هستیم.
رحیم سپهوند افزود: فدراسیون بوکس در حق هیات بوکس لرستان اجحاف می کند و یکی از دلایل افت این رشته ورزشی در استان عدم توجه فدراسیون است.
وی معتقد است در حالی فدراسیون سه سهمیه اعزامی به رقابت های جاکارتا در اندونزی را تعیین کرده است که باقر فرجی در 60 کیلوگرم و حسین طاهری در 75کیلوگرم موفق به کسب عناوین اول کشور شدند و تنها دلیل فدراسیون برای جایگزینی آنها نداشتن تجربه کافی عنوان شده است.
سپهوند گفت: این 2 ورزشکار لرستانی نیاز به اردو و شرکت در رقابت های مختلف را دارند اما فدراسیون کوتاهی می کند و سه ورزشکار دیگر به جای آنها به این مسابقات اعزام خواهد شد.
وی اعتقاد دارد اعضای فدراسیون با رانت انتخاب شده اند و در حق 10هزار ورزشکار بوکس در کشور اجحاف شده است.
سپهوند که خود مربی گری تیم ملی بوکس بزرگسالان در سال 96 را در کارنامه دارد افزود: با حق خوری فدراسیون نسبت به تیم ملی برخی از ورزشکاران این رشته ورزشی سرخورده شده اند.
دارنده عناوین قهرمانی کشوری در ادامه اضافه کرد: به دلیل توجه نکردن فدراسون بوکس به ورزش لرستان مسابقات منطقه ای را تحریم کرده ایم چراکه در این مسابقات حق ورزشکاران لرستانی از بین می رود.
وی همچنین گفت: در سال گذشته در رده جوانان تنها با پنج سهمیه در مسابقات کشوری همدان نایب قهرمان شدیم و در بزرگسالان در سنندج با چهار سهمیه ، سه نشان برنز کسب کرده و در حالی به مقام هفتم رسیدیم که حق یک ورزشکار لرستانی را نادیده گرفتند.
رییس کمیته فنی بوکس لرستان نیز در این زمینه اظهار داشت: هیات بوکس استان از افراد کاردان تشکیل شده و از فساد جلوگیری می کند و اگر می بینید بوکس لرستان جایگاه گذشته خود را ندارد تنها به دلیل ورود افرادی در فدراسیون است که تخصص کافی را ندارند.
مرتضی سپهوند با بیان اینکه با تلاش بسیار سعی در برگرداندن جایگاه اصلی بوکس لرستان هستیم افزود:هیات بوکس استان را با 30 میلیون ریال بدهی در سال گذشته زمانی تحویل گرفتیم در حالی که این هیات مخروبه ای بیش نبود.
وی ادامه داد: تمام آرزوی من نتیجه گرفتن تیم ملی در مسابقات جاکارتا اندونزی است اما با اجحاف از سوی فدراسیون امیدی به کسب نتیجه نداریم.
وی گفت: ورزشکاران لرستانی که در اردوهای انتخابی تیم ملی همگی موفق به کسب مقام نخست شده اند برای اعزام به رقابت های بین المللی نادیده گرفته شده اند.
سپهوند بیان کرد: در مراسم تجلیل از قهرمانان که توسط رییس جمهور صورت گرفت، من از سوی فدراسیون بوکس دعوت نشدم و هفت سکه اهدایی را دریافت نکردم.
وی تنها دلیل دشمنی فدراسیون با هیات بوکس لرستان را حمایت از روح الله حسینی در سال گذشته عنوان کرد و گفت: ورزشکاران لرستانی بدنه بوکس کشور هستند و اگر شخصی در سمت ریاست می ایستد تنها با تلاش های بسیار این ورزشکاران است.
رییس هیات بوکس لرستان نیز در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بوکس در لرستان از پیشینه خوبی برخوردار است و اکنون بزرگسالان با 20پله صعود و جوانان با 10 پله صعود در بین استانهای کشور توانسته اند قدری گذشته را جبران کنند.
علی مهرابی نژاد افزود: افرادی بوکس لرستان را به زنگ خطر تبدیل کرده اند و انتظار ما از مسئولان استانی و فدراسیون حمایت است.
وی بیان کرد: لرستان از بهترین ورزشکاران و مربیان بهره می برد و می توانیم با کمی توجه به این ورزشکاران مانند گذشته جزو به برترین ها شویم.
وی بیان کرد: انتقاد من از فدراسیون بوکس این است چرا باید بازنده های اردوی انتخابی تیم ملی را به مسابقات بین المللی اعزام کند، این در حالی است که ورزشکاران لرستانی توانسته بودند عناوین نخست را به خود اختصاص دهند.
مهرابی نژاد افزود: افرادی که مخالف بوکس لرستان هستند تنها به فکر منافع شخصی خود هستند و باید بگویم در هیات بوکس هیچگونه اختیارات مدیریتی نداریم و از سوی مسئولینی که قدرت را در دست دارند مزاحمت ایجاد می شود.
وی موتور محرک بوکس لرستان را برادران سپهوند دانست و گفت: عدالت باید بین شهرستان های استان برقرار شود و توزیع قدرت بر اساس شایسته سالاری صورت گیرد.
رییس هیات بوکس لرستان افزود: خانه بوکس استان در شان ورزشکاران نیست، این خانه مهد پرورش ورزشکاران بوکس بوده و باید به کمبودهای آن رسیدگی شود.
مهرابی نژاد ادامه داد: درصورت حمایت مسئولان می توانیم دوباره به قطب بوکس کشور تبدیل شویم و میزبان زقابت های مختلف کشوری و بین المللی شویم.
وی اظهار داشت: در استان لرستان اکنون 20 باشگاه ورزشی و 700 ورزشکار سازمان یافته در رشته بوکس فعالیت می کنند.
وی حمایت از بوکس لرستان برای کسب سهمیه المپیک 2020 را ضروری دانست.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همواره از تمامی هیات های ورزشی استان حمایت می کنیم و از حمایت های خود دریغ نخواهیم کرد.
علی یاور عزیزپور بوکس لرستان را به دلیل معرفی نفرات برتر کشوری جزو برترین رشته های ورزشی در استان عنوان کرد و گفت: در صورت رضایتمندی ورزشکاران می توانیم خدمات بهتری را ارایه دهیم و باید جامعه بوکس استان برای موفقیت این رشته ورزشی تلاش کند.
وی بیان کرد: تاکنون گزارشی مبنی بر اینکه فدراسیون نفرات برتر را کنار گذاشته و نفرات دیگری را برای اعزام به مسابقات بین المللی جایگزین کرده است نرسیده و در صورتی صحت این موضوع مراتب را از طریق فدراسیون پیگیری خواهیم کرد.
وی ادامه داد: بعید می دانم رییس فدراسیون بخواهد منبع تولید بازیکن خود را از دست دهد.
عزیزپور گفت: رییس فدراسیون بوکس تمامی مشکلات و مسایل مربوط به هیات را در نظر گرفته و قرار است مجمع فوق العاده با حضور ایشان صورت گیرد که در صورت رای اعتماد دوباره به رییس هیات بوکس استان، ابقاء می شود.
3210/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.