جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

شهردای بروجرد نیاز به یک مدیریت بحرانی دارد

کد خبر: ۸۵۲۳۶۷
شهردای بروجرد نیاز به یک مدیریت بحرانی دارد
به گزارش ایرنا حجت الاسلام حسن ترابی عصر پنجشنبه در مراسم معارفه شهردار بروجرد که در محل شهرداری مرکزی این شهر برگزار شد افزود: نظام اسلامی که بستر خدمت مسئولان را به ملت فراهم کرده است و انقلاب ما به سادگی به دست نیامده است و برای این انقلاب رنج ها و مشقتهای زیادی کشیده شده و شهدای بسیاری جان فدا کردند.
امام جمعه بروجرد گفت: امروز به برکت خون پاک شهدا و تحمل مشکلات عدیده بستر خدمت رسانی به دین خدا و بندگان خدا فراهم شده است و باید نعمت انقلاب را قدر بدانیم.
حجت الاسلام ترابی افزود: باید فرصت خدمت در مسند های انقلاب را قدر بدانیم و در خدمت رسانی تلاش کنیم و خالصانه در خدمت ملتی باشیم که لیاقت هر خدمتی را دارند.
وی اظهار کرد: مدیریت شهرداری در عصر کنونی یک مدیریت بحرانی است ، شهرداری بروجرد با مشکلات عدیده روبرو است باید با تلاش فراوان این مشکلات کمتر شود.
وی اضافه کرد: کارگران شهرداری بسیار کم توقع هستند و شهرداری با مشکلات در آمدی روبرو هستند، کارگران شهرداری هشت ماه حقوق نگرفته اند ولی همچنان شبانه روز تلاش می کنند.
وی بیان کرد: موفقیت شهردار، موفقیت کل مجموعه شهرداری است و همه پرسنل شهرداری باید با دوری از تفرقه و اختلاف شهرداری را کمک کنند.
امام جمعه بروجرد گفت: اعضای شورای اسلامی شهر باید حمایت عملی خود را از شهردار با اتحاد حول منافع شهر انجام دهند.
فرماندار بروجرد نیز دراین مراسم گفت: نگاه به مسئولیت باید دینی و عقیدتی باشد اگر مسئولیت بر دوش ما نهاده می شود باید با نگاه به آموزه های قرآنی و دینی و اسلامی خدمت بی منت انجام دهیم و هر زمان مسئولیت از روی دوش ما برداشته شد نگران و ناراحت نباشیم.
علی کورانی فر افزود: اولویت اول شهرداری بروجرد پرداخت مطالبات کارگران است تا با دلگرمی به کارشان ادامه دهند.
وی اظهار کرد: با یک‌ مدیریت کارشناسی شده می توان به خوبی چرخ شهرداری بروجرد را به حرکت درآورد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان نیز گفت: وزیر کشور به احترام 9 رای اعضای شورای شهر بروجرد حکم شهردار بروجرد را امضا کردند.
رضا آریایی افزود: مشکلات شهرداری بروجرد تنها با شهردار حل نمی شود همه پرسنل شهرداری باید با یک کار تیمی مشکلات شهرداری را حل کنند.
شهردار بروجرد نیز دراین جلسه گفت: چند سالی است که شهرداری های کشور به واسطه بروز مشکلات اقتصادی و روکود مشکل دارند.
امیر جاوید پور افزود: با برنامه ریزی علمی می توان مشکلات حل کرد، معیشت پرسنل برای شهرداری در اولویت اول است.
وی اظهار کرد: رضایت خداوند در حکومت اسلامی در رضایت مردم است لذا با یک مدیریت علمی و جهادی می توان مشکلات را حل کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا دراین مراسم حکم امیر جاوید پور که از سوی وزیر کشور صادر شده بود قرائت و وی رسما شهردار بروجرد شد.
7190/6060
خبرنگار: علیرضا سلیمانی روزبهانی**انتشاردهنده:محمد علیدوستی
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما