الهام برنا روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تصادفات جاده ای یکی از عوامل مهم مرگ وحوش بویژه در گربه سانان به شمار می رود که با تمهیداتی از قبیل نصب تابلوی هشدار دهنده، ایجاد زیر گذر جهت عبور حیات وحش در نقاط حادثه خیز و نیز توجه رانندگان به علائم هشدار دهنده می توان از مرگ آنها جلوگیر کرد.
وی زیاد بودن سرعت خودروهای عبوری در شب و کاهش دید رانندگان و نبود تابلوهای هشدار دهنده کافی را از مهمترین دلایل اتلاف حیات وحش عنوان کرد.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر گونه‌ های نادر و ارزشمند و انواع حیات ‌وحش و جمعیت طعمه خوار و گونه ‌های پستانداران شاخص در سطح زیستگاه ها افزایش یافته است ، توجه به سلامت و نگهداری از این گونه ها در استان را ضروری برشمرد.
گربه وحشی از گونه های خانواده گربه سانان چون پلنگ است که در قاره های اروپا، آفریقا و آسیا و در ایران در تمام مناطق و استان ها زندگی می کند.
طول بدن گربه وحشی 45 تا 80 سانتی متر، طول دمش 28 تا 35 سانتی متر ، ارتفاع بدنش 30 تا 40 سانتی متر و وزن آن 3 تا 6 کیلو گرم است.
گربه وحشی دمی پرمو و بلند دارد که معمولا نصف طول بدنش است، نوک دم آن پهن و معمولا سیاه رنگ، پوزه اش کوتاه ، سبیل هایش بلند و سفید رنگ، چشم هایش درشت، گوش هایش بزرگ ،بلند و مثلثی شکل، دست و پایش بلند و باریک ، پنجه هایش گرد، چنگال هایش تیز، خمیده و قابل جمع شدن است. رنگ بدن گربه وحشی بسیار متغیر و از قهوه ای تا خاکستری ( متناسب با زیست گاهی که در آن زندگی می کند) است.
گربه وحشی از جوندگان، پرندگان، خزندگان، ماهی، قورباغه، حشره، حیوانات اهلی مانند مرغ، خروس و بزغاله و گاهی مواد گیاهی تغذیه می کند.
اگرچه از تعداد این گربه ها در کشور اطلاع دقیق در دست نیست، ولی به نظر می رسد به دلیل کم شدن طعمه و تخریب زیستگاه جمعیت آن ها رو به کاهش است.
7274/6060
خبرنگار:مریم نریمانی**انتشاردهنده:محمد علیدوستی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.