به گزارش ایرنا آیت الله احمد مبلغی در این بیانیه اعلام کرد: اختصاص چنین روزی را برای نیایش ادیان در سطح جهان به شورای رهبران ادیان جهانی پیشنهاد دادم و  اکنون به یک حرکت جهانی با درون مایه معنوی و نیایشی بدل شده است.
این بیانیه اضافه می کند: این اقدام می تواند صفوف اتباع ادیان را به یکدیگر نزدیک نماید و آنها را در کنار هم قرار دهد تا یک صدا با خدای جهان برای از بین بردن ویروس منحوس کرونا راز و نیاز کنند.
شخصیت ها و مراکز بزرگ اسلامی، مسیحی و ادیانی در جهان، روز پنجشنبه ١٤ ماه می (مصادف با بیستم رمضان و بیست و پنجم اردیبهشت) را به عنوان روز نیایش به درگاه خداوند به نفع انسانیت اعلام کرده و اختصاص داده اند.
در این بیانیه آمده است: این کنار هم آیی مومنانه و یاری خواهی مشترک از خدای جهان برای از بین بردن ویروس منحوس کرونا گویای گوهر راز و نیاز به درگاه پروردگار هستی بخش است و با درونمایه نیایش اسلامی و زبان فراخ نگر قرآنی و روایی مطابقتی تام و تمام دارد.
عضو مجلس خبرگان در این بیانیه می افزاید: ما نیز در این روز، همراه با همه ادیان دست در دست دین مداران و خداپیشگان در سرتاسر گیتی، به نیایش روی می آوریم تا "خدای ناس" را (به تعبیر قرآن) برای نجات "خانواده خدا" (به تعبیر حدیث) در فراخنای "زمین خدا" (به تعبیر قرآن) از این بیماری فرا بخوانیم.
این بیانیه در پایان افزود: آنچه این روز اختصاص یافته به دعا را برای جامعه اسلامی، اهمیتی مضاعف می بخشد قرار گرفتن آن در ماه رمضان، به ویژه در میانه شب های پرارج قدر، است. این فرصت گویای امکانی ارزشمند برای دعا، از حیث تقویم معنوی اسلامی و به لحاظ گسترش همدلی مومنانه میان همه خداپرستان و ایمان باوران در سراسر گیتی است.
گفتنی است: آیت الله احمد مبلغی ۲۵ فروردین امسال در نامه ای به شورای ادیان جهانی پیشنهاد داد: این شورا، یک روز را به عنوان روز جهانی دعا در پیشگاه خداوند برای درخواست برطرف شدن و به پایان آمدن بیماری جهانی کرونا اعلام کند و در این روز همه اتباع ادیان مختلف در پیشگاه خداوند دعا کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.