احسان سربندی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم اجرای دستوالعملها و بخشنامه ها به منظور پیشگیری و کنترل این بیماری و اولویت سلامت در جامعه، کلیه ۴۵  فروشگاه و نمایندگی های شرکت در سراسر کشور تعطیل و همچنین ترخیص اجناس مشتریان عمده نیز میسر نگردید و باعث عدم تحقق درآمدهای پیش بینی شده در این ایام پرفروش و فرآیند تامین و راه اندازی، گردیده است.

وی اظهار داشت: کارخانجات نساجی بروجرد در ادامه اجرای طرحهای توسعه و نوسازی خود از زمان واگذاری به بخش خصوصی به منظور حفظ اشتغال موجود و اشتغالزایی حدود ۴۰۰ نفر، از سال ۹۶ اقدام به خریداری دستگاههایی برای خط ریسندگی پنبه ای ظریف برای پارچه های صادراتی و خط رنگ و چاپ عرض سه متر نمود.

مدیر نساجی بروجرد گفت: با توجه به شروع تحریمهای ظالمانه و افزایش نرخ ارز، افزایش هزینه های خرید دستگاههای طرح توسعه را به دنبال داشت و باعث صرف کلیه درآمدهای شرکت در این بخش گردید اما علی رغم همه فشارهای مالی، با برنامه ریزیهای انجام گرفته توسط هیات مدیره و تلاش جمعی همکاران و حمایتها و مساعدتهای مدیران و مسوولین استان و شهرستان شاهد افزایش تولید سالانه از ۱۱ به ۱۸ میلیون متر پارچه و نصب بیش از ۵۰ درصد ماشین آلات طرح توسعه و نوسازی در سال ۹۷ و ۹۸ بوده و با افزایش اشتغالزایی ۱۳۰ نفر در مرحله اول توسعه، به عنوان واحد برتر صنایع نساجی و پوشاک کشور در سال ۹۷ معرفی گردید.
سربندی افزود: سرویس و اورهال در کلیه واحدهای کارخانجات در پایان اسفند و فروردین ماه انجام گرفته و امیدواریم با یاری خداوند متعال و حمایت مدیران و مسوولین استان و شهرستان و بهبود شرایط بازار و تامین نقدینگی و مواد اولیه، فعالیت این شرکت در سال جهش تولید از سر گرفته خواهد شد و شاهد راه اندازی دوباره خطوط تولید و تکمیل و بهره برداری از طرحهای توسعه و اشتغالزایی در این واحد عظیم تولیدی و برند ملی ارزشمند ایران اسلامی باشیم.

وی اظهار داشت: از جمله اقدامات جدید برای افزایش فروش در بخش فروشگاهی راه اندازی ۲ فروشگاه جدید پارچه و کالای خواب در بروجرد و اهواز از ابتدای امسال می باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا کارخانجات نساجی بروجرد از ابتدای امسال به دلیل نبود سرمایه درگردش و کمبود مواد اولیه و نداشتن فروش کلیه ۹۵۰ کارگر خود را تعدیل و برای گرفتن بیمه بیکاری معرفی کرده است.

هم اکنون مدیران این شرکت در حال رایزنی با مسئولان استانی و کشوری برای گرفتن وام و سرمایه در گردش برای فعالیت دوباره و بازگشت به کار کارگران هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.