به گزارش ایرنا سید موسی خادمی روز پنجشنبه در جلسه  ویدئو کنفرانس با وزیر بهداشت و درمان و رئیس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در راستای پشتیبانی و حمایت از دانشگاه علوم پزشکی به منظور پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا افزود: تمام معابر محلات و فضاهای شهری و روستایی استان با همکاری نیروهای دولتی، سپاه و بسیج ارتش و نیروی انتظامی ضدعفونی و گندزدایی شده  و ایستگاه‌های تست غربالگری برای کنترل و ورودی‌ شهرهای استان ایجاد شده است.

 خادمی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت‌های تولیدی الکل و ژل ضدعفونی در استان، بیان کرد: با همکاری و استفاده از امکانات سپاه و ارتش آمادگی ایجاد مکان‌هایی برای قرنطینه بیماران مبتلا به ویروس کرونا را داریم، همچنین اردوگاه دوره نقاهت سپاه برای این منظور نیز آماده بهره‌برداری است.

 استاندار لرستان سرعت دهی در بحث تشخیص آزمایش کرونا را موثر در کنترل و مدیریت هرچه بهتر این ویروس برشمرد و عنوان کرد: اگر استان‌ها تقویت شوند و بتوانند این آزمایشگاه‌ها را در مراکز خود راه‌اندازی کنند در ارزیابی سریع‌تر و دقیق‌تر این ویروس می‌توان برنامه‌ریزی بهتری کرد.

 وی با بیان اینکه در بحث امکانات قرنطینه لازم است به استان‌ها کمک شود، گفت: بحث کمبود ماسک در استان‌ها جدی است، بنابراین با بسیج همگانی و استفاده از ظرفیت تولیدی‌ها و صدور مجوز بهداشتی از طرف دانشگاه علوم پزشکی و معاون غذا و داروی استان‌ها این مشکل تا حدودی حل خواهد شد.

 وی افزود: همچنین بعضی از واحدها خط تولید خود را تغییر داده و می‌توانند الکل و ژل ضدعفونی تولید کنند که نیاز به مجوز از طرف دانشگاه علوم پزشکی دارند.

 خادمی بر لزوم اصلاح منابع برای استفاده از اعتبارات بخش‌های دیگر در مبارزه با این بحران تاکید کرد و گفت: اعتبارات و امکانات بهتر است که معیار توزیع داشته باشند.

 وی با بیان اینکه یکی از شهرستان‌های استان به دلیل شیوع ویروس کرونا روند افزایشی داشته است، افزود: انتظار می‌رود برای ایجاد بیمارستان صحرایی در این منطقه وزارت بهداشت مساعدت لازم را داشته باشد.

استاندار لرستان اظهار کرد: ترتیبی اتخاذ شود تا بتوان از نیروهای بازنشسته و دیگر پرستاران که بیکار هستند برای مبارزه با این بیماری استفاده شود.

رئیس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص این بیماری در کشور از سه به ۵۰ مرکز رسیده است، گفت: در چند روز آینده آزمایشگاه‌های تشخیص ویروس کرونا به ۷۰ مرکز خواهد رسید که در لرستان نیز بنا به درخواست دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.