به گزارش ایرنا، احمد مراد پور روز شنبه در دیدار از روند اجرای این طرح در چند روستای خرم آباد افزود: آمارگیری از ویژگی های مسکن روستایی طرحی علمی و دقیق است که باید با دقت لازم اجرا شود.
وی اظهار داشت: ریشه آسیب های موجود در جامعه عدم دسترسی به آمار و اطلاعات دقیق است و بنابراین باید با دسترسی به اطلاعات جامع از وضعیت موجود، نسبت به برنامه ریزی علمی، مدیریت بهینه منابع و توسعه کشور اقدام کرد.
وی دقت سوالات طرح شده در فرم های آمارگیری را مطلوب دانست و گفت: این سوالات بسیارجامع و دقیق هستند و ماموران آمارگیر باید در تکمیل این فرم ها نهایت دقت را داشته باشند.
مرادپور تصریح کرد: برنامه ریزی های آتی به منظور طرح جامع نوسازی و بهسازی مسکن روستایی و سایر برنامه های مربوط به توسعه و عمران مناطق روستایی، مستلزم بهرمندی از اطلاعات صحیح درج شده در فرم های آمارگیری است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان نیز گفت: طرح سرشماری مسکن روستایی همزمان با سراسر کشور از روز جمعه 21 مهر در این استان آغاز شده و بمدت یکماه ادامه دارد.
مسعود رضایی افزود: با توجه به اینکه برنامه ریزی و اطلاعات از مؤلفه های توسعه هر منطقه محسوب می شود، این طرح نیز باهدف بررسی وضعیت مسکن روستایی و برنامه ریزی به منظور توسعه اصولی روستاها اجرایی شده است.
وی تجزیه و تحلیل ساخت و سازهای صورت گرفته در روستا را از اهداف این طرح برشمرد و اظهار داشت: اولویت بندی ساخت مسکن در مناطق روستایی، طراحی و ساخت و تدوین برنامه های آینده برای گسترش روستاها از دیگر برنامه های طرح سرشماری مسکن روستایی است.
وی تصریح کرد: اطلاعات استخراج‌شده محرمانه بوده و استفاده‌ای غیر از سرشماری ندارد بنابراین از روستائیان درخواست می‌شود که همکاری لازم را با ماموران سرشماری داشته باشند و با دقت به سؤالات آن‌ها پاسخ دهند.
رضایی با بیان اینکه در این طرح روستاهای بالای 20 خانوار به صورت نمونه انتخاب می شوند، گفت: در این راستا 6 هزار و هشت واحد مسکونی در 310 روستای استان ارزیابی می شوند.
وی با اشاره به فعالیت 50 آمارگیر در طرح سرشماری مسکن روستایی افزود: روستاها به صورت کمی و کیفی بررسی می شوند که علاوه بر مشخص شدن امار مسکن روستایی، واحدهای نامقاوم شناسایی و برای بهسازی انا برنامه ریزی خواهد شد.
سومین دوره طرح آمارگیری مسکن روستایی لرستان سال 92 در سطح پنج هزار و 417 واحد مسکن روستایی استان اجرایی شد.
در این طرح روستاهای نمونه به صورت تصادفی و بر اساس استاندارهای لازم انتخاب شدند و مشخصات تخصصی، نوع سازه، امکانات بهداشتی و تاسیسات سرمایشی و گرمایشی واحدهای مسکن روستایی بررسی و ثبت شد.
طرح سرشماری مسکن روستایی هر پنج سال یکبار اجرا می شود، نتایج آن به صورت منظم تدوین و برای اجرای طرح های مقاوم سازی بکار گرفته خواهد شد.
163 هزار مسکن روستایی در 2 هزار و 864 روستای لرستان وجود دارد که 61 درصد آن مقاوم سازی شده است.
طرح آمار گیری روستایی پیش از در سال های 82، 87 و 92 در استان اجرا شده است.
هم اکنون یکهزار و 375 دهیاری در لرستان وجود دارد و استان سه هزار و 415 روستا دارد که از این تعداد یک هزار و 569 روستا بالای 20 خانوار است.
616 هزار و 770 نفر در قالب 173 هزار و 735 خانوار جمعیت روستایی لرستان را تشکیل می دهند.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.