رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین از رشد 50 درصدی روند بستری بیماران کرونایی در این استان خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: طی یک ماه اخیر روند بستری بیماران کرونایی در استان ۵۰ درصد رشد یافت.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، پیمان نامدار روز پنجشنبه در جلسه قرارگاه ستاد مقابله با کرونا استان با اشاره به نگران‌کننده بودن آهنگ رشد مبتلایان، بستری‌ها و تلفات، افزود: تنها در سایه رعایت سختگیرانه محدودیت‌های کرونایی است که می‌توان به عبور از شرایط فوق‌بحرانی فعلی امیدوار بود.

وی اظهار داشت: رکورد بستری در تمام استان‌های همجوار ما به جز گیلان شکسته شده است و روز گذشته نیز  بیشترین آمار بستری در استان را طی ۱۴ ماه گذشته شاهد بودیم.

نامدار تصریح کرد:  سرعت افزایش بستری بیشتر شده است و تمام مصوبات و تصمیم‌های ستاد کرونا که پیش از این اتخاذ شده در شرایط فعلی باید سه برابر شود.

وی افزود: شاخص ریسکی که رنگ بندی استان‌ها براساس آن اعلام می‌شد عدد چهار بود و اکنون در برخی استان‌ها به ویژه استان قزوین شاخص ریسک به عدد ۲۸ رسیده و وضعیت ما از قرمز به سیاه تبدیل شده است. 

این مسوول با بیان اینکه ۲ هفته آینده شاهد افزایش پیک بیماران خواهیم بود، تصریح کرد:ادامه روند افزایشی ابتلا بیماران به کرونا، بیمارستان‌های استان را با مشکل جدی در پذیرش مبتلایان روبه رو خواهد کرد.

 وی اضافه کرد: روز گذشته یک هزار و ۵۰۰ تست گرفته شده است و طی یک هفته اخیر هیچ کاهشی در  بیماران سرپایی نبوده است و شهرستان تاکستان و قزوین در شیب تند قرار دارند همچنین سایر شهرستان ها هنوز در ادامه مسیر افزایش هستند.

نامدار با اشاره به ۲ رقمی شدن تعداد فوتی ها در استان، افزود: در حال حاضر تعداد بیماران بدحال رو به افزایش است و ۱۲۰ نفر در آی سی یو بستری شدند همچنین افزایش بیماران بدحال آی سی یوی متصل به دستگاه از عدد ۱۶ به عدد ۴۰ رسیده است.

وی تاکید کرد : با همکاری بیمارستان تامین اجتماعی تمرکز را بر خدمت‌رسانی در بخش درمان قرار داده ایم و همکاران ما در تمام دستگاه‌های امدادرسان و طرح شهید سلیمانی در حال فعالیت هستند.

نامدار گفت: مشکل ما بیماریابی نیست بلکه درمان است چون اغلب افراد با کوچکترین علایم گوارشی، تنفسی، عطسه، گلو درد، سرفه و حساسیت فصلی در درجه اول کرونا قرار دارند و باید درمان شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به اینکه داروهای ضد ویروسی در دستور کار قرار گرفته است،افزود: هزینه این داروها ۱۲ هزار تومان است و هر بیمار باید ۶۰ قرص در طول دروان بیماری مصرف کند.

 نامدار اضافه کرد: متاسفانه در روستاها و شهرهای کوچک دستورالعمل های بهداشتی اجرا نمی شود و اگر بخواهیم استان را از این شرایط پرمخاطره نجات دهیم نیاز داریم که تصمیم یک هفته‌ای جدی برای مقابله با کرونا در استان اتخاذ و اجرا شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.