به گزارش ایرنا،این دوچرخه سوار شیرازی سه شنبه در سومین روز این رقابت ها در رشته کراس کانتری ،هشت دقیقه معطل تعمیر دوچرخه اش شد و با از دست دادن این زمان طولانی با جسارت و امیدی که به کسب مدال داشت رکاب زد، توانست به مقام چهارمی دست یابد و اشکهایش جاری شود.
برخی افراد پرسیدند: چرا در چنین رویداد مهمی که ورزشکاران شرکت کننده دیگر کشور ها با تجهیزات استاندارد و حرفه ای شرکت می کنند چرا بانوی دوچرخه سوار کشورمان با نقص فنی دوچرخه اش نتواند به آرزویش برسد؟
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری پس از این اتفاق گفته است: پرتو آذر خیلی بدشانس بود که زنجیر دوچرخه اش پاره شد و گرنه مدال طلا را به ارمغان می آورد.
به این ترتیب،عدم استفاده از دوچرخه استاندارد به شانس ربط داده شد و پرسش دیگر اینکه چرا دوچرخه سواران دیگر کشور که حتی از نظر مالی ضعیف تر از ایران هستند بدشانسی نمی آورند و دوچرخه آنها پنچر نمی شود یا زنجیر چرخ پاره نمی کند؟
یکی از کارشناسان رشته دوچرخه سواری گفت: تا چه زمانی می خواهیم عدم نتیجه گیری ورزشکارانمان را به نداشتن شانس آن هم در چنین میدان های مهمی توجیه کنیم در صورتی که حق ورزشکاران ایرانی است که در این رویداد که ارزیابی ورزش یک کشور براساس عملکرد در این بازی ها محاسبه می شود با بهترین تجهیزات و امکانات شرکت کنند.
این اتفاق در حالی رخ می دهد که این دوچرخه سوار شیرازی پیش از شروع مسابقات اعلام کرده بود که دوچرخه استاندارد برای شرک در مسابقات آسیایی ندارم.
حسین زنجانیان دیگر دوچرخه سوار کشورمان هم که بخت گرفتن مدال داشته در سومین روز این بازی ها دوچرخه اش پنچر و از دور مسابقات حذف شد که به نظر می رسد بنا به ارزیابی مسئول یاد شده بدشانس بوده است.
پرتو آذر و زنجانیان از مدال محروم شدند و شاید دیگر فرصت برای این دوچرخه سواران بوجود نیاید که بخواهند جبران کنند.
از استان فارس 11 ورزشکار در رقابت های آسیایی 2018 جاکارتا حضور دارند و پرتو آذر از جمله ورزشکارانی بود که شانس کسب مدال داشت.
هجدهمین دوره بازی های آسیایی 2018 از بیست و هفتم مرداد آغاز شده و تا یازدهم شهریور ماه 97 در 40 رشته و با حضور بیش از 11 هزار ورزشکار از 45 کشور آسیایی در شهر جاکارتا پایتخت کشور اندونزی، پالمبانگ و هفت شهر در حومه جاکارتا برگزار خواهد شد.
کاروان اعزامی ایران با 280 ورزشکار مرد، 98 ورزشکار زن و در مجموع 378 ورزشکار در 42 رشته ورزشی راهی این دوره از بازی ها در جاکارتا شد.
ورزشکاران ایرانی در هفدهمین دوره این بازی ها که در شهر اینچئون کره جنوبی برگزار شد با 276 ورزشکار در 22 رشته با کسب 21 نشان طلا، 18 نقره و 18برنز به مقام پنجم آسیا دست یافتند.
بهترین مقامی که ورزشکاران ایران در بازی های آسیایی تاکنون کسب کرده اند مربوط به سال 1974 تهران است که در این سال که هفتمین دوره این بازی ها بود، تیم ایران با 400 ورزشکار در 24 رشته توانست با کسب 36 نشان طلا، 28 نقره و 17برنز در رده دوم جدول رده بندی قرار گیرد.
7368 /1876





«
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.