سعید محمودی یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این پرندگان به صورت غیر قانونی در یک مکان سربسته و غیر بهداشتی و غیر اصولی نگهداری می شدند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس بیان کرد: این پرندگان درشرایط فوق العاده بد و در یک آغل دام کوچک وفاقد هرگونه سیستم تهویه تنفسی و عدم رعایت جیره غذایی نگهداری می شدند که با توجه به بررسی های اولیه از وضعیت جسمانی پرندگان علایم بیماری و ضعف غذایی در آن ها مشاهده شد.
محمودی اظهار داشت:در عملیات کشف و ضبط این پرندگان اعضای یک باند و شبکه های قاچاق پرندگان هوبره و مهره های فعال در این زمینه شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.
وی افزود: پرنده هوبره از جمله پرندگان در معرض خطر انقراض است و براساس قوانین بین المللی و کشور هرگونه صید، زنده گیری ،خرید و فروش و شکار آن جرم محسوب می شود ومتخلفین می بایست ضررو زیان ناشی از تخلف هر قطعه پرنده که مبلغ 20 میلیون ریال تعیین شده را پرداخت کنند.
محمودی بیان کرد: در پی بازجویی های صورت پذیرفته توسط ضابطین قضایی و اعترافات متهمان در بازجویی های اولیه امکان تشخیص محل زنده گیری پرنده ها و قاچاق آن در داخل کشور و از طریق مبادی ورودی کشور میسر نشد و با احتمال اینکه این پرندگان دارای تداخل ژنتیکی ویا دستکاری های ژنتیکی و یا منبع بیماری باشند امکان رها سازی این گونه در زیستگاه های طبیعی استان نیست.
هوبره پرنده ای از تیره درناسانان است که زیستگاه آن از شبه ‌جزیره سینای مصر تا قزاقستان و مغولستان ادامه دارد.
هوبره پرنده‌ای نیمه ‌مهاجر است که در مناطق سردسیر شمالی‌ زندگی می‌کند و درفصل زمستان به نقاط گرم شبه ‌جزیره عربستان و جنوب ایران و جنوب عراق و بلوچستان و جنوب غرب هند مهاجرت دارد.
طمع و سودجویی برخی افراد و علاقه مندی برخی ثروتمندان در کشورهای عربی موجب شده است شکارچیان اقدام به زنده گیری هوبره کنند و آن را برای بازی و تفریح و سرگرمی در اختیار خوشگذران ها قرار دهند.
6113 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.