رضا بدیعی فرد، پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اینک در روزهای شنبه و دوشنبه هر هفته 2 پرواز رفت و برگشت از این فرودگاه به مقصد تهران و بالعکس با ظرفیت هر پرواز 60 نفر توسط شرکت هواپیمایی ایران ایر انجام می شود.
وی ادامه داد: تاکنون استقبال از پروازها خوب بوده اما در حال حاضر با توجه به محدود بودن فضای پایانه این فرودگاه، امکان افزایش پروازها وجود ندارد.
او اظهار کرد: برای توسعه پایانه فرودگاه جهرم، شرکت فرودگاه های کشور 70 میلیارد ریال در نظر گرفته که مناقصه برای انتخاب پیمانکار انجام شده و در مرحله ارزیابی فنی است و به زودی این طرح وارد عملیات اجرایی خواهد شد.
وی گفت: برای راه اندازی فرودگاه جهرم در گام اول اقداماتی از جمله ایجاد سطوح پروازی (باند پرواز)، استقرار ایمنی زمینی، سامانه کمک ناوبری، هواشناسی و استقرار سپاه حفاظت انجام شد.
مدیر کل فرودگاه های فارس، در مورد مستند سازی اراضی فرودگاه جهرم هم گفت: با اقدامات و پیگیری هایی که انجام شد موفق شدیم که بخشی از اسناد این اراضی را بگیریم اما هنوز با مشکل معارض در سطح 56 هکتار از این زمین ها مواجه هستیم.
بدیعی فرد بیان کرد: انتظار داریم که معارضان این زمین ها را به شرکت فرودگاه ها هبه و با این کار خود به توسعه هرچه سریعتر فرودگاه و پیشرفت شهرستان خود کمک کنند.
فرودگاه جهرم که در سال 1348 تاسیس شده، از قدیمی ترین فرودگاه های کشور محسوب می شود و در فاصله حدود ۱۰ کیلومتری شمال شهر جهرم واقع شده است.
شهرستان جهرم در فاصله 193کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
6122 /6118
خبرنگار: سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.