مهدی نعمایی چهارشنبه در گفت‌ و‌گو با خبرنگار ایرنا افزود: خشم یک هیجان کاملاَ طبیعی است و مانند سایر احساسات نشانه سلامت و تندرستی و عواطف انسانی است اما هنگامی که از کنترل خارج و تبدیل به خشونت شود، می تواند به مخرب و ویرانگر باشد.
وی ادامه داد: زمینه بسیاری از آسیب پذیری های فردی از جمله نزاع و درگیری مربوط به پایین بودن آستانه صبر و تحمل و به طور کلی رفتارها و واکنش هایی است که فرد ممکن است در شرایط گوناگون از خود بروز دهد.
سرپرست اداره آموزش همگانی و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی پلیس فارس با اشاره به اینکه پرخاشگری ممکن است معلول هر موقعیت ناخوشایندی از قبیل درد، بیماری، دلتنگی، نگرانی، تحقیر، ناکامی، عقده و ... باشد بیان کرد: گاهی ممکن است فرد به دلیل فقط چند ثانیه توقف پشت چراغ قرمز و یا دیر رسیدن به اتوبوس، تاکسی، سرویس و... پرخاشگری کند.
وی، ناکامی‌ها را مهم‌ترین عامل در بروز پرخاشگری دانست و اضافه کرد: وقتی فرد به هر دلیل نتواند با استفاده از شیوه‌های منطقی و معقول به هدف خود دست یابد و یا از خود دفاع کند، ممکن است رفتاری پرخاشگرانه متناسب با سطح ناکامی اش از خود بروز دهد.
نعمایی با تأکید بر مدیریت رفتار پرخاشگرانه توسط خود فرد و اطرافیان، اظهار داشت: شرایط اجتماعی ممکن است همیشه وفق مراد ما نباشد و لازم است که آمادگی لازم برای مواجهه با چنین شرایطی را داشته باشیم.
این مقام انتظامی گفت: کوتاه آمدن و پایان دادن به مشاجره را نشانه ضعف خود ندانیم و وقتی با فردی روبه‌ رو شدیم که به شدت خشمگین است، توهین می‌کند، اشیا را پرت می‌کند، فریاد می‌کشد و قصد حمله به ما دارد، بهترین راه ترک موقعیت است.
نعمایی بیان کرد: باور داشته باشیم که رسیدن به راه حل منطقی و معقولِ مشکلات، تنها با آرامش و تأمل امکان پذیر است. ناکامی را نه پایان راه، بلکه پله‌ای برای تلاش و شکیبایی بیشتر برای نیل به هدف خود بدانیم.
9910 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.