رضا اربابی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این افراد به دلیل عوارض تنفسی، چشمی و قلبی ناشی از توفان به بیمارستان ها، مراکز درمانی و پایگاه های اورژانس مراجعه کردند.
وی ادامه داد: 37 نفر از این افراد بستری و بقیه به صورت سرپایی درمان شدند.
اربابی افزود: با توجه به خشک بودن تالاب هامون و در نتیجه بروز پدیده توفان و گرد و خاک همواره مردم منطقه سیستان به دلیل مشکلات مختلف که عمده ترین آنها تنفسی و چشمی است به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان ها مراجعه می کنند.
رئیس گروه هشدار و پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: توفان گرد و خاک که از روز چهارشنبه هفته گذشته در منطقه سیستان (زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون) شروع شده بود امروز/یکشنبه/ فروکش کرد.
علی ملاشاهی اظهار داشت: سرعت وزش باد در این مدت در منطقه سیستان به 112 کیلومتر بر ساعت رسید به طوری که میزان ذرات معلق در هوای منطقه را به پنج هزار و 673میکرو گرم بر مترمکعب یعنی 37 برابر حد مجاز رساند.
به گفته وی در جنوب سیستان و بلوچستان بعد از ظهر غبار محلی در برخی نقاط وزش باد همراه با گرد و خاک پیش بینی می شود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود 187 هزار و 502 کیلومتر مربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) و 19 شهرستان و بیش از 2 میلیون و 800 هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که امکان دارد همزمان چندین پدیده از جمله طوفان، بارندگی، سیل، خشکسالی و مواج شدن دریا را تجربه کند.
سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7316**3042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.