به گزارش دریافتی روز جمعه ایرنا از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان آرش جمالزهی در کارگروه گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: 100 روستای هدف گردشگری در کارگروه گردشگری توسط دفتر امور روستایی این استان مصوب که از این تعداد به پنج روستا معادل پنج میلیارد ریال در سال 95 اعتبار تخصیص داده شده و یک میلیارد تومان اعتبار برای 10 روستا به منظور اجرای پروژه های گردشگری از محل اعتبارات سال 96 اختصاص یافت.
وی افزود: این اعتبار برای 10 روستای هدف و هر روستا مبلغ 100 میلیون تومان تخصیص داده شده که دهیاران موظفند با ارائه طرح توجیهی و هماهنگی و مشارکت با بنیاد مسکن و میراث فرهنگی و گردشگری تا پایان سال مالی 96 این اعتبار را جذب کنند.
وی گفت: این اعتبارات به روستاهای چانف در نیکشهر، چاه حسینعلی در زاهدان، کج در ایرانشهر، فیروزآباد در سرباز ، کلپورگان در سراوان، درک و بندر تنگ در کنارک، بالاخانه در نیمروز، کرکوه در هیرمند و روستای تنگ سرحد در نیکشهر اختصاص یافته است.
وی تاکید کرد: باید به گونه ای عمل کنیم که با حضور و همراهی دهیاران، بخشداران، میراث فرهنگی و گردشگری و با تعامل و همراهی بتوانیم جاذبه های گردشگری در بخش روستایی سیستان و بلوچستان را بیش از پیش شکوفا کنیم.
مدیرکل امور روستایی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: امسال با حضور و همراهی دهیاران، بخشداران، مجموعه میرات فرهنگی و گردشگری و حوزه روستایی استانداری سیستان و بلوچستان پربازدیدترین غرفه ها را در نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر کشور داشتیم.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان از 2 حوزه «سیستان» در شمال شامل شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز و «بلوچستان» در جنوب با شهرستان های خاش، ایرانشهر، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، چابهار و کنارک تشکیل شده است.
شهرستان های زاهدان و میرجاوه نیز در مرکز این استان واقع شده اند.
این استان دارای حدود 9 هزار روستا و آبادی است که 6 هزار و 500 روستای آن دارای سکنه هستند.
3213**6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.