به گزارش دریافتی ایرنا از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، علیرضا جلال زایی روز یکشنبه در این باره اظهار داشت: این شهروند سیستان و بلوچستانی که یک کارگر زحمتکش است حین انجام عملیات حفاری فیبر نوری در مسیر شهرستان خاش به ایرانشهر 11 قطعه ظرف سفالی را کشف کرده بود.
وی افزود: اشیاء کشف شده متعلق به هزاره سوم قبل از میلاد است که در منطقه بین دامن و بلوچکان در حوالی شهرستان ایرانشهر کشف شده است.
جلال زایی اظهار داشت: با توجه به تعامل و اعتمادی که میان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان و مردم وجود دارد؛ اهدا و تحویل اشیاء تاریخی و باستانی روال بسیار خوبی داشته و این سازمان هم مشوق های خوبی در این خصوص در نظر گرفته است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان خاستگاه و گنجینه ای ارزشمند از آثار و ابنیه های باستانی، تاریخ، طبیعت، تمدن، فرهنگ، آداب و سنن، گویش و اماکن جذاب و دیدنی با ظرفیت ها و توانمندی های نهفته و زیباییهای بکر تاکنون ناشناخته مانده است.
این دیار کهن با یادگارهایی از نسل های چندین هزار سال پیش همچون شهر سوخته، دهانه غلامان، سنگ نگاره ها، قبرستانها و نخستین تمدن های بشری و قلعه های متعدد به جا مانده از دل تاریخ مایه افتخار ایران و ایرانی است.
این سرزمین با داشتن افزون بر هزار و 700 اثر تاریخی، فرهنگی و غیره در 19 شهرستان یکی از استان های غنی کشور به لحاظ داشته های باستانی، تاریخی، فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که به گفته کارشناسان به اندازه یک کشور جاذبه تاریخی و گردشگری دارد.
طرح انتقال فیبر نوری از زاهدان به جنوب سیستان و بلوچستان در حال اجراست.
7316**3213**6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.