به گزارش ایرنا هوشنگ ناظری روز شنبه در نشست بررسی مشکلات بیماری هاری که در سرسرای فرمانداری زابل برگزار شد اظهار داشت: همان گونه که برای کنترل و کاهش بیماری تب کریمه کنگو، فلج اطفال و مالاریا طرح هایی به صورت ملی دیده شده است برای کنترل بیماری هاری در منطقه سیستان نیز نیازمند به یک ردیف بودجه خاص هستیم.
وی افزود: سازمان شهرداری ها و دهیاری ها باید برای کنترل جمعیت سگ های ولگرد در منطقه سیستان ورود جدی داشته باشند و اعتبارات این بخش را تامین کنند چرا که شهرداری ها و دهیاری های این منطقه از لحاظ مالی توان آن را ندارند.
وی بیان کرد: پس از مثبت شدن بیماری هاری در منطقه سیستان دانشگاه علوم پزشکی زابل، دامپزشکی، شهرداری ها و دهیاری ها به صورت آماده باش کامل در آمدند و اتلاف سگ های ولگرد را در دستور کار خود قرار دادند.
فرماندار شهرستان ویژه زابل گفت: 75 درصد از سگ های ولگرد با افزایش توان و حمایت از دستگاههای دست اندرکار باید تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید از بین بروند.
ناظری اظهار داشت: منطقه سیستان افزون بر 300 کیلومتر با افغانستان هم مرز است که این کشور با شاخص های بهداشت جهانی فاصله زیادی دارد و این امر زمینه ورود بسیاری از بیماری ها را به داخل کشور فراهم کرده است.
وی گسترش مرزهای بهداشتی در زمینه کنترل بیماری هاری از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را خواستار شد و تاکید کرد: مباحث آموزشی برای پیشگیری از بیماری هاری باید به آن سوی مرزها سوق داده شود تا شاهد کاهش این بیماری در منطقه باشیم.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر زابل نیز در این نشست گفت: یک میلیارد و 700 میلیون ریال اعتبار از ابتدای امسال تا کنون برای اتلاف بیش از چهار هزار و 200 سگ ولگرد در منطقه سیستان اختصاص یافته است.
مهدی سرگلزایی افزود: نزدیکی روستاها به شهر زابل سبب هجوم سگ های ولگرد به داخل شهر شده است.
به گزارش ایرنا نشست بررسی مشکلات بیماری هاری امروز /شنبه/ با حضور رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شماری از کارشناسان وزارت بهداشت، معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل، بخشداران و شهرداران شهرهای پنج گانه منطقه سیستان در سرسرای فرمانداری زابل برگزار شد.
استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و شهرستانهای زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و کنارک زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستانهای ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
7317 **3213 خبرنگار: حامد غلامی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.