دکتر علی اکبر نصیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر ساله با آغاز بادهای 120 روزه در سیستان بسیاری از مردم با مشکلات مختلف تنفسی، قلبی، چشمی و حوادث رانندگی ناشی از وزش توفان گرد و خاک به مراکز درمانی و بیمارستان های منطقه مراجعه می کنند.
وی افزود: از 2 روز گذشته تا کنون 302 نفر از مردم شمال استان به دلیل مشکلات ناشی از گرد و غبار حاکم بر منطقه به مراکز درمانی مراجعه کردند که 236 نفر آنان به صورت سرپایی مداوا و 66 نفر دیگر بستری شدند.
وی گفت: شرایط بحرانی ناشی از وزش توفان در منطقه سیستان می طلبد مسئولان دست اندرکار از جمله ستاد بحران و محیط زیست برای حل مشکلات مردم ساکن در این منطقه چاره اندیشی اساسی کنند به عنوان نمونه ایجاد دیوار سبز در اطراف منطقه تا شاهد کاهش آمار مراجعه مردم با مشکلات تنفسی به مراکز درمانی باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل اظهار داشت: تمام مراکز بهداشتی و درمانی منطقه سیستان برای ارائه خدمات به بیماران در شرایط بحرانی از جمله توفان در حالت آماده باش بسر می برند.
کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: سرعت توفان گرد و خاک که از صبح امروز در شمال استان شدت گرفته هم اینک در منطقه سیستان به 81 کیلومتر بر ساعت و شعاع دید نیز به 400متر رسیده است.
علی ملاشاهی اظهار داشت: بعد از ظهر از شدت توفان در منطقه سیستان کاسته می شود و از روز پنجشنبه تا شنبه هفته آینده روند سرعت باد کاهشی است.
وی افزود: مجددا از روز یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده وزش باد شدید همراه با گرد و خاک منطقه سیستان در شمال استان را فرا می گیرد.
به گزارش ایرنا هر ساله وزش بادهای 120 روزه در سیستان از نیمه دوم خرداد ماه آغاز می شود و با نوسان تا اوایل مهر ادامه دارد.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.