عبدالوهاب رئیسی دانا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از بزرگترین دغدغه هر مسافر و گردشگر آگاهی از موقعیت اماکن تفریحی، تاریخی، گردشگری، مراکز تجاری، پذیرایی و اقامتگاهها است.
وی ادامه داد: برخی از گردشگران علاقه خاصی به سفر و گردشگری در چابهار دارند و سوالات زیادی برای آنان به منظور استفاده مناسب از وقت، تفریح و گردش به وجود می آید که این نرم افزار همه را جواب داده است.
وی افزود: در وب سایت و نرم افزار «شوهاز» جواب تمامی سوالات در مورد اماکن یاد شده اعم از جاذبه های گردشگری، انواع غذاهای محلی، شرکت های خدمات مسافرتی، مراکز خرید و همچنین رویدادهای مهم در ایام نوروز داده شده است.
وی خاطر نشان کرد: وب سایت این سامانه به آدرس www.shouhaaz.com و تلگرام shouhaaz@ ازمحصولات شرکت تجارت الکترونیک پارس بوده و قابلیت استفاده و نصب از طریق انواع گوشی های اندروید، iso و ویندوزی، کامپیوتر و تبلت را دارد.
مدیر مجموعه نرم افزاری شوهاز دانشگاه علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار گفت: علاوه بر راه اندازی این سامانه سایت های کپات و شیک دوچ با قابلیت خرید و فروش آنلاین صنایع دستی راه اندازی شده است که سایت شیک دوچ در همایش ایده شو در بهمن سال گذشته در این دانشگاه به عنوان ایده ی برتر انتخاب شد.
رئیسی اظهار داشت: نرم افزار «شوهاز » و خدمات کارشناسان این مجموعه در وب سایت سوالاتی در زمینه، کجا اقامت کنم؟ کجاها بروم؟ کجا و چی بخورم؟ کجا و چی بخرم؟، را بخوبی پاسخ داده است.
وی با بیان اینکه شوهاز کلمه ای با زبان بلوچی و به معنای «جستجو»است، خاطرنشان کرد: روزانه هزار و 600 نفر و در مجموع 27 هزار بازدید از وب سایت «شوهاز» و نصب این نرم افزار بر روی گوشی های همراه خود انقلابی در حوزه گردشگری به حساب می آید که در آینده، بهتر می تواند به کمک گردشگران و مسافران بیاید.
وی ادامه داد: علاوه بر خدمات آنلاین اپلیکیشن گردشگری «شوهاز» و اطلاع رسانی لحظه به لحظه تمامی موارد مربوط به گردشگری چابهار از طریق شبکه های اجتماعی شامل تلگرام و اینستاگرام در جذب و ماندگاری گردشگر و مسافران نوروزی در این منطقه کمک زیادی کرده است.
وی راه اندازی نرم افزار«شوهاز» را انقلابی در حوزه گردشگری چابهار دانست و ابراز امیدواری کرد که با ادامه فعالیت های این نرم افزار بالاترین رتبه جذب گردشگر و پاسخگویی به سوالات مسافران و گردشگران را در کشور به دست خواهیم آورد.
مدیر مجموعه نرم افزاری شوهاز دانشگاه علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار با اشاره به عدم یک سیستم جامع که کلیه نیازهای گردشگر را در این منطقه تامین کند، گفت: تمامی اطلاعات گردشگری چابهار در این نرم افزار به همراه معرفی مکان، نقشه آنلاین، ثبت نظرات کاربران از جاذبه های گردشگری وجود دارد.
رئیسی اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال 96 با عنوان «سیستان و بلوچستان مقصد گردشگری ناشناخته ایرانیان» و استقبال گردشگران از نرم افزار «شوهاز» فعالیت خود را گسترش می دهد تا تمامی استان را پوشش دهد.
به گزارش ایرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**3213**6081خبرنگار: رستم کریمی نژاد**انتشار دهنده: حیدر سرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.